Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bigoneoszi:

Jók a ledek,közvetlen napfénynél is láthatóak
Megrendelve.

megvolt az esti futás
los simsonos
Szevasz.

Írtam neked mailt a gmailos címedre fém fékcsővel kapcsolatban.
Légyszives írd meg nekem a telefonszámodat,és felhívlak,hogy egy kicsit meggyorsítsuk a dolgot.
repsol82@gmail.com
Kőszi
dehogyisnem de ha munka van akkor jobb minél előbb túlesni rajta
Nem bírsz aludni?
1et értünk!
Zééééé megnéztem a gépedet meghajtócsere után se bootolt, az adatmerntés menni fog de a gép Hardware hibás, VGA csipszet, azért omlik össze az XP indulásakor
jó volt a tegnapi tali csak kicsit kesön ertesultem rolla, most jottunk meg a homokbanyabol volt egy kis 2 utemu edzes, vaa faj az alkarom.
jajaja,jó volt
többször tarthatnánk ilyet
én is aszondom
Akit esetleg érdekel:

Fesztivál 2010
Nincs belépődíj
2010.08.17.

Már csupán három napot kell várni és kezdetét veszi a nyár egyik legnagyobb rendezvénye Győrben.
Az Extrém Motorsport Fesztivál programjaira nem kell belépődíjat vásárolni a benzingőz szerelmeseinek. Minden program ingyenesen megtekinthető az ETO Parkban.
Aki mostanában arra jár, már láthatja, hogy elkezdődött a pályák építése, folyamatosan alakul át a parkoló, hogy a kíváncsi tekintetek a hétvégén majd mindent a lehető legjobban szemügyre vehessenek.
Bárki kipróbálhatja - már csak négy nap
2010.08.16.

Lehet majd gokartozni és versenyautón kereket cserélni - természetesen időre - a fesztiválon.

A technikai sportok fővárosában - Győrben, már csupán négy nap választ el mindenkit attól, hogy testközelből élhesse át a gokartozás vagy a terepjárózás felejthetetlen élményét.
Itt lehetőség nyílik arra, hogy néhány percen belül szurkoljon valaki a magyar-osztrák gokart bajnoki futam nemzetközi mezőnyének, majd beüljön egy terepjáróba és megtudja milyen az, amikor az adrenalin szint emelkedik az ember szervezetében. Akinek ez sem elég, elképesztő motoros mutatványokat nézhet majd - amolyan levezetésképpen - átélheti a rallye versenyek indulóinak és a motoros gyorsulási szakág versenyzőinek bemutatóját.
Lehetőség nyílik kibérelni egy valódi verseny gokartot, és azon a pályán menni, ahol néhány perce még a bajnoki futam résztvevői rótták a köröket. Itt a lehetőség, hogy bárki kipróbálja vezetési tudását - a helyszínen lehet majd jelentkezni.
Esténként Caramell, az Irigy Hónaljmirigy és Lola koncerteznek majd, az ETO Parkban pedig hajnalig tart az a buli, ahol a győri illetőségű Európa és Világbajnok technikai sportokat űző versenyzőink is ott lesznek.
A 2010-es Extrém Motorsport Fesztivál részletes programja:

Állandó programok:

off road és terep-rallye versenyautók és kamionok bemutatója, enduro bemutató, Red Bull F1 szimulátor, autó és motor különlegességek ( Ferrari, Ducati, Pannónia) helikopterezés, ugráló vár, óriás csúszda, zorb

Augusztus 20. péntek:

9:00 - 11:40 gokart szabadedzés
12:00 - 14:00 bérgokart a lezárt pályán
14:00 - 17:00 szabadedzés
17:00 - 18:00 rallye - gyorsasági autókkal és motorokkal - drift szakágak bemutatója
18:00 - 18:20 Drag riders racing motoros bemutató
18:20 - 19:00 Mókus Street Fighter bemutatója
19:20 - 20:00 Stand Up Comedy a fesztivál nagyszinpadán
20:00-tól koncertek meglepetés sztárfellépőkkel
21:45 Tüzijáték
22:00 baráti találkozó a győri Nemzeti - Európa és Világbajnok versenyzőkkel
az ETO Park Babylon Clubjában

Augusztus 21. szombat:

9:00 - 11:40 szabadezés a gokart bajnoki futam versenyzőinek
12:00 - 14:00 bérgokart
13:00 - 16:45 szabadedzés a gokart bajnoki futam versenyzőinek
17:00 - 19:00 gokart verseny időmérő edzés
17:00 - 18:00 rallye - gyorsasági autókkal és motorokkal- drift szakágak bemutatója
18:00 - 18:20 Drag riders racing motoros bemutató
18:20 - 19:00 Mókus Street fighter bemutató
19:45 Caramell koncert
20:45 Lola koncert
21:15 Irigy Hónaljmirigy koncert
22:00 Buli az ETO Park Babylon Clubjában

Augusztus 22. vasárnap:

9:00 - 10:30 gokart karburáció
10:30 - 13:40 gokart futamok
13:40 - 15:20 bérgokart
15:20 - 18:35 futamok
19:00 eredményhirdetés

Üdv mindenkinek!
Örülök,hogy ilyen sokan összefutottunk tegnap,jó arcok vagytok.
kár
nem
Jön valaki Fehérvárra gurulni?
Szia!
Megyünk ma valahova?
nem vagyik vagyok
akkor amivel adós vagyik,íme:
www.motorostestveriseg.hu
minek azt?úgyis leveszed,nem?
Akkor kell motorozni,ha "jól esik"
http://www.szelesut.hu/motoros...
mindíg tudtam,hogy a Kawások őrültek....
én csak itt találtam,de a tv2.hu-n is fentvan a tények videói között a tegnap esti adásból...

http://youtu.be/wzbeP4qtMw0