Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép napot mindenkinek
hol meg mikor?
tegnap edzésről hazafelé versenyeztünk Apával,külön kocsival voltunk és természetesen én nyertem nem csoda ha akkor nem veszek észre senkit
ha ma láttál akkor meg azéé nem mert fehérvárra mentünk de én úgy kívántam hogy reggel iszom egy kis sört,kicsit többre sikeredett
van ez így néha de nem baj
akkor megnyugodtam
ajaaaaaj,most visszakapom
mostanában én csak vagyok...nem is látok
na majd jóváteszem
De azé' szeretlek
Nagy sárga Beetle-vel már nem köll megismerni, ha nem ződ motorral hanem ződ autóval vagyok....
Oké,megdumálunk egy időpontot.
Léptem vár a meló.

majd akkor még egyeztetünk.....
Én benne vagyok
Szeptember még belefér, októbertől ki lesz vonva már a gép.
Szeva Tesó !
Én mondtam,hogy jóanyag....
Nekem is nagyon jó lett a fogyim
Idén még kéne egy ilyet csinálni ,sztem tök jó volt
ujra itt vagyok
Te.....Attila,azon a tatai kagylóson, mit kevernek a benyába,ahol tankoltunk a gurulás előtt
Ennyire brutálisan jó fogyasztást még csak "extra chopperes" tempóval sikerült csak elérnem
Meg is lepődtem ma,hogy bő 30-35 km-el később adta be a tankolni kéne jelzést
Már megy érte az emberem,ma vagy holnap hívni fog délután.Add neki oda mind a 2-t aztán a fennmaradó összeget majd lerendezzük.
Hívtalak most reggel ,de nem vetted már fel.
Olá Mexikói. Most gondolkodtam, h miért csak 1 gumit "vettél" meg? A másikat a cimbid veszi? Aztán rájöttem, h nemúgyvanaz. Kicsit félreértetted a dolgot, mert nem a két gumi 8 hanem /db. Visszacsináljuk a dolgot, no problem...
Lassan alakul.A héten kész lesz,még kb egy napi meló van vele.
Igazából ez nem egy utánfutó lesz,hanem egy
2 m *1m-es fútóba lehet beletenni ezt a keretet,és akkor egy motort lehet vele szállítani.Ha 2*2-es,vagy 2*1,5-ös futóba rakják bele akkor pedig 2 motor lehet beletolni egymás mellé,vagy furgonba is bele lehet tenni és akkor nem kell kötözgetni.Ma a felhajtó is elkészült

jó munkához idő kell
most már ráér majdnem csak jövőre hogy elkészüljön
Valami lassan lesz abból azu utánfutóból...
Alakul a téma

OK
Rendben,jobb idő esetén találkozzunk t.bányán, mondjuk 12:15-12:25 közt ,meki parkoló.
Ha ganéj az idő,vagy nem tudok menni mégsem, hagyok itt egy üzit,legkésőbb fél tizenkettőig.
Hmmm...ha az eső ne esik én megyek egy cimbivel Esztergomba !
13:00 kor találkozunk a dunaalmási keribe,ha vki esetleg kedvetkap:S
szerintem sem
hiába,itt az ősz
Ahogy az időjárást nézem,a vasárnapi gurulásból nem sok lesz
Üdv.

Ha esetleg valakit érdekel ,szept 12-én vasárnap lesz egy 4 órás motorozás a H.ringen,14-18 óráig, augusztus 31-ig fizetve 60 euro szeptember 8-ig 70 euro,a helyszinen pedig 80.Nem lesz csoportosztás.
Ha jó idő lesz akkor én megyek,ha valakinek van kedve jöjjön radirozunk egy erőset szezonzárásképpen jeeeeeeeeee