áá nem ,mert a motor ha felmelegedett olyan 98 fokra akkor elmentem Tata felé egy kicsit visszahűteni.Kb fél órát voltam kint ,aztán rááltam három gixeresre,és hazajöttem.
Oszi mester ha lessz kis időd felhajithatnád a videót Kiváncsi vagyok nagyon, és elismerjük csak azért zártad te a sort hogy valami látszodjon is, legközelebb majd az enyémre rakjuk hátrafelé ugyanebböl a célból
Na várjál, mert az első és hátsót egy leden mutatja nem? Mert van az első ami a power, van a Front meg az Aux. Az aux-ot nem használjuk, a power az, h be van kapcsolva. Tehát csak 1 led jelez. Elvileg jöld ha jó, piros ha blokkol. Elöl hátul-nál változik?
A pirosat és kéket lehetne variálni,mondjuk,a piros lenne az első fejnek,a kék a hátsónak. Vagy a fényerő miatt esetleg mindkettő kék lenne,én erre gondoltam így hirtelen.
Pár perce hívott egy haver akinek mondtam ezt a ledcsereberét,erre azt kérdezte hogy milyenre cseréljük,mondom extrafényerejüre.
Erre Ő,azért egy áramfelvételt mérjünk a gyári, és az új ledeken,nehogy csöcsre fussunk
Szerinted van benne valami
És mi látszana, hogy hogyan előzlek meg?
túl hangosak voltunk és elriasztottuk őket
de azéé köszi
Erre Ő,azért egy áramfelvételt mérjünk a gyári, és az új ledeken,nehogy csöcsre fussunk
Szerinted van benne valami
Mert ez 3 színű led, zöld/piros/kék. A fényerejük is így jön sorba.