Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos úgy va, ahogy mondod, havert is a parkolóból mérték be, ami lejjebb van a rendszám kissé felhajtva, mégis lekapták... civil kocsi is van egy szürke volvo v40 ről tudok, lehet van több is, a sünök a fák közül is mérnek... evvan...lehet keresni kell más helyet
nincsen trafi azon a szakaszon? úgy tudom már van.... meg sok a civil rendőr autó , parkolóban nézik a rendszámokat, ha meg van hajtva (vagy fel) akkor ellenőrzik a gépet.....
Valakinek van info-ja erről?
én is voltam tegnap motorozni...csak én Szombathely belvárosában....
valami nagyon elszállt a motorban mert indításkor benzin-olaj keverék jön ki a kipufogón....tegnap még vicces volt hogy a felforrósodott kipufogóból néha lángnyelvek csaptak ki emiatt....
Ja, a Rohonc-Léka kerengőn megint oldalbacsókolt egy helyi versenyző egy autóst, akkor volt helyszínelés...
Még jó, hogy tegnap délután elmentem a lányommal karikázni egyet, ma nem éppen ideális az idő...

jegyelővétel
XV. Mad Hooligans motoros találkozó és fesztivál

weblap
én csak Vasváron voltam ma, de kurva jó volt szerencsére balesetet nem láttam idén, remélem nem is fogok... !
Az előbb jöttem meg Hévízről. Vasszécsenynél a Vépi leágazónál akkor szedték ki egy motoros társunkat a mentősök a nagy fűből. Nem láttam semmit, csak a hordágy már oda volt készítve. Remélem, megússza komoly gond nélkül...
Óvatosan, óvatosan, mint ha mindenki ránk vadászna!
Bizony! Egy egység motorozáshoz két-három egységnyi szerelés tartozott...
Nem szekálni akartarlak,ezt mi akik RIGÁN MUSTANGON SIMSONON STb nőttünk fel ugyan ezt csináltuk.Akkoriban úgy mondtuk a mocimmal vagyok kettesben.És egy egész nap szívtunk vele,de legalább megismertük a mocit.
Régvolt sráckorunkban volt egy mondás, ami eszembe jutott az előző kommentekről:
egy jó Rigán mindig akad valami barkácsolni való
hát nem nagyon :D
most is bírt 200km-ert....probléma nélkül...
agusztusban megkapja ez a vas a teljes felújjítást....
Fékek, Festés, Lámpák, Műszerfal, Motorblokk, új gumik :D
Megkap majd minden kényeztetést...
Már az is megvan mit honnan szerzek be, ki fogjá átfesteni, már csak jönne a július amit átdolgozok, aztán augusztus 10-e...megkapom kézbe a fizetést és haza se megyek hanem egyből a festőhöz viszem a motort, busszal haza rendelni a gumikat és az alkatrészeket :D
Gergő ez a motor nem enged téged piheni.Van egy korodbeli Simsonos ismerősöm ő egy málhazsákkal jár motorozni egy komplett generált megcsinál útközben.
tegnap bőrig áztam....mikor bementem még jó idő volt...elkezdett csöpörögni aztán hazaindultam...útközben a Critical Mass részvevőinek nagyrészét is leelőztem XD
Útközben megdöglött a duda, a lámpa, a fordulatszámmérő, az indexek...magyarul szinte minden ami elektromos volt...
Ma reggel meg beindítottam és minden működik XD
yamaha fzr250, fz400r alkatrészek eladóak.
hívj bizalommal, tel:
06305770865
kellemes estét mindenkinek!
A délelőtti napsütéstől felbátorodva ebéd után felmálháztunk és elindultunk labancországon keresztül Sopronba, ahol volt egy kis ügyem tanktáskából kifolyólag. Egy fél óra múlva az út melletti erdőben kapkodtuk magunkra az esőruhát, mert eleredt az eső. De nem is akár hogy, errefelé úgy mondják, hogy esett mint a lúdereka :) Sopronig és vissza szinte folyamatosan áztunk hol jobban hol kevésbé. Kicsit flúgos futamba torkollott ez a túra, a lányok meg is fagytak, mire hazaértünk... Én szerencsére jól felöltöztem, nem áztam, nem fáztam, de elég volt a vízből. Ezért most sört iszom :)
A tanktáska jól vizsgázott, meg sem moccant, 6 mágnes fogja mint atom. Az esővédője is szuper, alatta nem lett vizes.
Na jó éjt mindenkinek! :)
Más eredménye a locsolásnak? Most nem a lóvé, és a piros tojásra gondolok.....
Húsvéti hétvégén nekem is volt egy pár tank benya... 800km , de nem akarok arra gondolni, hogy mennyi egy liter, rá sem mertem egyszer sem nézni a kijelzőre mikor töltöttem... biztos eldobtam volna a pisztolyt
húsvét hétfői locsolás eredménye:
reggel 8-től fél1-ig, 180km-t mentem Szombathelyen belvárosában, külvárosában, környező falvakban (volt hogy eltévedtem és akkor keringtem mint gólyafos a levegőben XD)
Mindösszesen csak az indexeim hülyültek meg :D
Jobb oldali első hátsó működik, de a műszerfalon a visszajelző ilyenkor nem mutat, bal oldalon meg ég az első index a vissza jelző is megy a műszerfalon, de a jobb hátsó meg teljesen beázott XD
Na meg a jobb első teleszkópszimering elkezdte gyengéden engedni az olajat a teleszkópból, de még nem nagyon vészes :D

Mindezt egy 12 éves 50cc-s Derbi Fenix-el :D
(ami csoda, hogy nem melegedett túl, nem robbant le :D)
Kőszeg-Sopron-Kapuvár-Csorna-Répcelak-Sárvár-Szombathely-aztán haza a hétfő eredménye volt km-ben nem sok (220Km) de jó volt a forgalom meg arra szépen sütött a nap. Mire haza értünk meg cseppent az eső meg fújt a szél is mellé. zl csak itt volt szar idő vagy mi. Ja és kb 14-15 liter benzin ami itt is 390 de le van szarva
Mi Keszthely-Tapolca-Sümeg kört mentünk:) megúsztam egy tankkal
egy laza tankot kifújattam MA ÉN AZÉRT BIZTOS AMI BIZTOS
Mennék én többet is, csak nálunk is 390 a benzin...
ekkora kör örülök ha arra van időm hogy menjek eggyet a környéken node ma majd lesz időm