hmm, ez még nyáron volt a Dolomitoknál motorhanggal is fentvan az adatlapomon
A kamera a bal tükrön volt, ill dobozon hátrafelé Hegylakók 2010
azért nem panaszkodhatunk, szép helyen lakunk MI is
most porfestik őket valamelyik nap!ha készen vannak küldöm a képeket vagy felteszem a profilomba!egyenlőre 10 darab van!de ha kell bármikor tudok gyártani!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Már jó lenne ha jönne a tavasz :P De azért a tél se rossz...szezonra már 100%-os lesz talán a bringa :D Most még van pár esztétikai hibája...a festése meg még pár apróság, de motorikusan már jó:D
Na ja, teljesen jogos!
Kicsit már én is unom ezt a fene hideget, de hát tél van ugye, nincs mit tenni!
Nekem még csak most jön a java..... vizsgaidőszak....
De van minden évben szilveszter meg a kurva hideg is plusz nekem le kellene mennem előbb szhelyre utána meg haza is jönni a kurva hidegben. De tudod mit csak fele annyi motorossal találkoznék a nyáron a szezonban mint amennyivel szezon elején meg végén találkozom akik elő veszik maga mutogatásból a köcöléket aztán a nyár hátra levő részében se hírük se hamvuk. Akinek nem inge nem veszi magára
Boldog új évet nektek is. nálunk semmi újdonság minden a régiben lehetne bulizni de a hol a probléma lényege. de majd lesz rá alkalom előbb utóbb ha valami van jelzek nektek mindenképp aztán össze hozunk valamit
lehetne már jó idő fel lehetne ülni a két kerekűekre
Szerpentinezni Lavamünd-öt ajánlom, arra jöttünk haza tsanyiékkal, szenvedtem rajt a 250essel rendesen 1000m szint 10kmen innen ~200km
A kamera a bal tükrön volt, ill dobozon hátrafelé
Hegylakók 2010
azért nem panaszkodhatunk, szép helyen lakunk MI is
amúgy hétvégén Sopronba gurultam
Nem fémes szakmád van?
mi a helyzet veletek írjon mindenki valamit mi történik vele
Már jó lenne ha jönne a tavasz :P De azért a tél se rossz...szezonra már 100%-os lesz talán a bringa :D Most még van pár esztétikai hibája...a festése meg még pár apróság, de motorikusan már jó:D
Kicsit már én is unom ezt a fene hideget, de hát tél van ugye, nincs mit tenni!
Nekem még csak most jön a java..... vizsgaidőszak....
lehetne már jó idő fel lehetne ülni a két kerekűekre