a történelem érdekel, az első hallásra olvasásra meg is marad bennem, jókat röhögtem középsuliban mikor a töritanárnő keverte a személyeket, dolgokat, a sok buta meg körmölte le a baromságot
á nálam az idegen nyelv esélytelen, általánostól kezdve akarták a németet megtanitani nekem, de most se tudnék egy értelmes mondtaot mondani németül érettségim 4-es lett, mert érettségi reggelén szóltam a némettanárnőcinknek, hogy melyik tételt akarom húzni , mert csak azt tudom és mondta ballról a második ne túl feltűen az irásbelin meg szerintem jól totóztam
suliba zoli féle szuperjárgányon is kelett vezérműszíjat cserélni , egy élmény volt a már 10000000000000-szor szétszedett motoron csinálni, a legtöbb csavart már csak vízpumpafogóval lehetett kicsavarni a lada motor viszont fasza volt, ahhoz volt akksi, tank minden be lehetett röffenteni órán, ki volt vezetve a kipufogó csöe a suliudvarra, mikor kiment a tanár kiforgattuk a lelkét is na meg én járatás közbe le szoktam huzkodni hülyeségből 2 gyertyapipát, hogy v2 hangja legyen
ennyi, van sok papír nagyon nem érdekelnek, a történelem érdekel, de fősulira nem megyek, mert sok a mellék balfasz tantárgy ami nem érdekelne és nem is tanulnám meg
csak a mai fos autóknak van minden szar bajuk, spórolás mindehol, meg az a rohadt súlycsökkentés mindenáron aztán olyan szétfaragott vékony hengerfalú motorokat kiadnak, hogy rossz nézni. A márka sem számit manapság már semmit, utolsó éven audi/vw/seat szervízbe voltam, az audi semmivel sem megbizhatóbb már akármelyik olcsóbb márkánál, egy rakás fos lett mint a többi megbízhatalan szar, volt olyan hét, hogy 2 3ezres v6 várt blokkcserére 1-2 évesek voltak pár 10 ezer km-el...hulladékok a mai autók.
Ne bánts már szegényt, most derült ki, hogy az idegen nyelvet sem bírja... Az alkoholt sem.... Lassan mindent elvett tőle az élet....
közlekedésgépészeti technikus, közútijármű gépész
könnyűgépkezelő
ennyi, van sok papír nagyon nem érdekelnek, a történelem érdekel, de fősulira nem megyek, mert sok a mellék balfasz tantárgy ami nem érdekelne és nem is tanulnám meg
Te Gyerek, mi is a becsületes szakmád?
Belendült ebbe az autós témába rendesen......