Köcsög németeknél még a csapból is sör folyik
A soltvadkerti talira elnézünk szerintem, bár azon a hétvégén lesz Makón is azt hiszem, úgyh menni fog a kilométer azon a hétvégén a motorba
pedig ma kellett volna legyen nagy vihar a hagyományhoz híven holnap már megyünk haza, estére otthon vagyok. Eddig nem álltunk meg soha hosszabb időre, most volt időm megnézni az árakat hát vicc a sör olcsóbb mint a víz
Én tegnap jöttem onnan haza
Nem véletlen akarok motorozni
Bár, épp mst néztem az időjárás előrejelzést, holnaptól már mondogat záport, zivatart erre-arra
Sziasztok!
Esetleg nem tud valaki motoros programot hétvégére valahol?
Végre itthon vagyok, pénteken hozom haza a gépet, és hétvégén mennénk valamerre Viszi barátommal, (természetesen csatlakozhatna akinek van kedve) de nincs ötletem.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
120/70, 160/60 gyári mintásak, középen 3-4mm mély.
Van néhány gyári mintás slickem, középen szinte érintetlen állapotban, 180/50, 190/55 méretben.
Vágott slickek 120/70 - 180/55, 190/55,195/65 méretben, középen 4-5-6(!) mm profilmélységgel!
Árak állapot függvényében, megbeszélés szerint.
Elérhetőség az adatlapomon.
A soltvadkerti talira elnézünk szerintem, bár azon a hétvégén lesz Makón is azt hiszem, úgyh menni fog a kilométer azon a hétvégén a motorba
Nem véletlen akarok motorozni
Bár, épp mst néztem az időjárás előrejelzést, holnaptól már mondogat záport, zivatart erre-arra
Esetleg nem tud valaki motoros programot hétvégére valahol?
Végre itthon vagyok, pénteken hozom haza a gépet, és hétvégén mennénk valamerre Viszi barátommal, (természetesen csatlakozhatna akinek van kedve) de nincs ötletem.
http://motorosruhajav.blogger....
http://www.sportmotor.hu/motor...
Egyébként nem vagyok biztos benne, de lehet hogy láttalak futólag.
Faterodat pedig biztosan láttam a sárga TDM el, krómos túradoboz burkolattal..