Egy kis pihi a Macska hegy tetején.Tisztán lehetett látni Kékest & Galyatetőt. Innen volt az egyik legizgalmasabb leereszkedésünk. Perceken keresztül satu fékkel.
Lasi:Jó a videofelvétel örüljünk neki hogy egyáltalán van egy jó kis videofelvétel a tegnapi motorozásról.Ma nem lett volna jó motorozni nagyon sok vadász van kint az erdőben.Egyfolytában halom a fegyverek durranását az erdőben.
szabályoztam a gépet kiabáltam rád de nem hallottál ltz-s havernak integettem hogy lelépek innen már tudom az utat::D miksi krossznál az út ami kivisz 1001-hez ott váltam le és nyeleztem hazáááig:DD tényleg jó tempót mentünk drz is megevett egy telit.
Tavalyi évzáró motorozással összevetve: tempósabb, kalandosabb, nagyobb távú volt az idei. Volt pezsgő is... Viszont tavaly az estébe nyúló sütögetés, borozgatás, beszélgetés, és a hiányzó láncszemek hiányoztak.
Egy kis pihi a Macska hegy tetején.Tisztán lehetett látni Kékest & Galyatetőt. Innen volt az egyik legizgalmasabb leereszkedésünk. Perceken keresztül satu fékkel.
jóó a videó lasi csak nagyon gyatra a minősége
jóuéjt
egyébként tényleg mentél jópár kört a pályán.
meg fél órával késöbb értünk ki. segítettem Jocinak tankolni meg ilyenek...
meg mondjuk pályán is
és az én a órám ennyit írt
de ez a csutkagázos tempó nagyon megéheztette a kicsikét...
vagy a trxből szált el az erő, vagy csak mellettetek éreztem lassúnak magam...nemtudom...