Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi a fuck lesz.
Xt Marcinak most készülnek a szögesgumijai. holnap ha locspocs idő lesz, akkor lehet nemsok haszna lesz.
napközben elviselhető volt. most estére kezdett el esni.
majd eldöntitek reggel hogy milegyen.
én mennék mindenképp. ha ilyen idő lesz akkor csak kis kört...
...nem az igazi túra időjárás.
én biztos nem megyek, nekem jövőhétre 2 buli van biztosra, céges, meg fényező cimbi cégese, elég lesz azt túlélni.
olyanon meg nem voltam.
nincs utitársam... egyenlőre úgy állok
Szegeden metálica? vagy Budapöst?

felvan mindenki háborodva a 4500 beugrón. hát könyörgöm. az ismeretlen nevű felkapott megaszar koncertekre is 3000-3500akat elkérnek...
azaz égi jel. nem szabad otthon maradni.
nem hiszem hogy első sorba leszek, így hogy nincs még jegyem...
ja engem
én megismertelek , meg a kolegát is......
green akkor téged vittünk be a thalival a krosszpályához:DD jolvan összeáll a kép.ez a pálya tényleg nagyon kmolyra sikeredett és milyen lesz még... enduro szakasz is brutál de a crosshoz már lehet kevés lesz a drz

azért majd tavasszal megpróbálkozok azokkal a dupla ugrókkal:)
kb. két éve volt itt a Metellica
állt mellettem egy cc. ötvenes fószer, mögöttem egy öltönyös bróker
olyan headbanget csináltak , hogy egy két bőr/szegecses "rokker" csak nézett
A héten láttam a hírdetést a délmagyarba, kérdeztem is a két tudományos kollegámat, van e kedvük menni csapdára, oszt naon negatívak voltak. Ilyeneket mondtak, hogy öregek ők már bohócnak, meghogy mitszól az asszony, kell abaj...? Ezek fennálnak már nállam is: egy ilyen kopaszodó családapa nem ugrálhat már az első sorban, maximum a 4-5. körül. Azért holnap megkérdem Csabitól, hátha, mert az isteni gondviselés utamba sodort 1.5 liter házi páleszt, és mi ez ha nem égi jel? Mégis csak az utolsó tankcsapda koncert a világvége előtt!
Itt vagy még Albi?
Jóccakát.
alszok én is...
szevasztok
az nemsemmi
véletlen csöppentem a pálya építésbe........de tecccik
s lesz jövőre itt OB.
nagy hóba nehogy meglepetés érjen ahogy megyünk...
rafinált...
bazz, válság van
oda készülünk. pályát kipróbáljuk