Mi pénteken még mindig családi zabában laszünk, mostfigyelj: az asszony lánytestvérének anyósához vagyunk hivatalosak ebédre. MI. Érted!?
De mivel Doni fiam délután csicsikál, én onnantól vagyok szabad.
Vagy szombaton egésznap. Akkor csak a lánytesó barátnőjei jönnek hozzánk (!) 2 napra. Azt hiszem azoktól motorozhatok. Gondolom a szegedi különítmény d.e. indul ruzsa fele, de ha vki du ér csak rá, mint én, vagy szombaton, szóljon. Azt hiszem 2 óra fele már nem indulok ki rúzsára. Lehet meglátogatom az algyői terepjáró pályát az ártérben. Ti mit terveztek?
December 28 péntöki csapatásra úgy látom van pár helyről jelentkező (ruzsa, csólyos, szeged, öttömös, forráskút stb...). Ezért úgy vélem nem ártana egyeztetni "kis mík' merre meddig", tehát hogy mikor, hol találkozzunk...
mindig csak a szélső fél méter ahol felmegyek, az repedezett csak be.
ahool beszakadtam ott elötte már többször is elmentem, így egyre biztosabb voltam a dolgomban.
bentebb nem mertem menni egyértelmű.
ha nem ásatom el, a blokk se kapott volna ilyen hidegzuhanyt, csakhát nem gondókozik az ember...
torokfájás meg nem kifogás, be kell öltözni. 28-án gyere ki csapatni...
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam
kimegyek a garázsba megnézem a vasam!
csorgatom a nyálam, elmennék egy körre
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!
kurvára várom már a tavaszt
kinomban zabálok még egy kis halat
mindezt addig csinálom mig az egészet sugárban kihányom.
azt mondom én neked barátom, motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
kellemes ünnepeket minden szeged környéki motoros cimbinek.
De mivel Doni fiam délután csicsikál, én onnantól vagyok szabad.
Vagy szombaton egésznap. Akkor csak a lánytesó barátnőjei jönnek hozzánk (!) 2 napra. Azt hiszem azoktól motorozhatok. Gondolom a szegedi különítmény d.e. indul ruzsa fele, de ha vki du ér csak rá, mint én, vagy szombaton, szóljon. Azt hiszem 2 óra fele már nem indulok ki rúzsára. Lehet meglátogatom az algyői terepjáró pályát az ártérben. Ti mit terveztek?