Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg mondtam hogy belsőt nem akarok bele. elég lett volna ha beragasztózom a csavarokat .
egyébként a 4 kerékből csak 1 ereszt le. tehát alapjába véve megoldható belsőgumi nélkül...
lattam mikor nyakon csipte a bordany securiti
egyik ismerősre ráesett mikor pogo közbe elterült. csodálkoztam rajta hogy túlélte akire ráesett.
jah, azt a kover disznot lattam.....nem volt szomjas mar.
mondtam, KAPUPANT+belso.
s orok elet.
nekem van harom idenyes kerekem es meg jo.
Nekem múltkor egy csavar ment bele, attól leeresztet.A te gumidba meg 100db. Nem is csodálkozom.
ragasztó hiányzik a csavarokról az a gond igazából.
még most kell eladni amíg a csavarok épek benne

nekem is tetszett a buli. a "jeges" út miatt le akartak beszélni a koncertról. hiba lett volna itthonmaradni.
am. jo buli volt este.
vagyis uberfasza buli volt!
nem szeretem ezt mondani,-de ugye megmondtam!
kimentem, igaz késve. több mint 1 órát vártam. Marci ért ki xtvel, beszélgettünk kicsit. mire ő kiért, akkorára rég leeresztett a kerekem.
kicsit felidegesített. 1 órahossza alatt leereszt a kerék...
lehet ennyi elég is belöle.
elherdálni azért nem akarom. van benne elég munka...
elolvadt a hó és már árulod is?Lesz még itt hóóóóóóóóóóó
tegnapi alkotás Marci motorjára
nevettem, voltak akik kánkánt táncoltak már úgy kivoltak. elborult az egész banda
koncert végére azért megfáradtak páran. 170 likós ember is a nagyterem kijáratnál aludt
utasom bement pogózni, elkapta a 170 kilós nagy darab srác. uhh. be nem mertem volna oda menni, durva emberek voltak ott.
értetetlen hogy nem futottunk össze.
azt nem értem hogy mi a f.szt keresek én diszkóba, mikor a rock az én világom. kurvajót buliztam
pedig sokat voltam a kocsmába..........
ossian kezdése elött értünk oda. nem hiszem el hogy a több órás koncert alatt nem futottunk össze.
termeszetesen
voltatok? nemláttalak
mi se megyünk nagy kört. nem is tankoltam. a múlthéten kölcsönkapott 5 literrel mék majd valamennyit...
Most beszéltem Csabával, hát mi kihagyjuk ezt a napot.Ennél pocsékabb időt el sem tudok képzelni.Inkább a -10C.
4 fokot mondanak. esőt is. döntsétek el mi legyen. minden esetre nem kell beleélnünk magunk egész délutános csapatásba.