dec 8 környéékén mikulás enduro félegyházán! de addig is jó lenne összehozni egy túrázást a környéken albert,rúzsai öttömösi csapat szóljatok ha terveztek vmit és megyek! :D
tegnap este quadoztam énis egyet. gondolkoztam hogy elmék arra, de végülis nem mentem, a gyujtásom is szarakodott. este úgyse sokmit látzhattam volna a pályából...
megjegyzem, nagyra nyitott szemekkel, ködlámpával, 40es tempóval.
és olyan úton mentem ahol naponta járok. fel nem bírja fogni az a pöttyöslabdányi agyam hogy hogy bir ilyen alattomos lenni a köd. 2 km-el elörrébb jártam mint ahogy én hittem.
mint aki most tanul vezetni, úgy érzem magam.
majdnem árokban kötöttem ki 1 órával ezelött, ugyanis fullra nem ott mentem kocsival ahol én azt gondoltam hogy megyek. majd szét vetett az ideg. sőt, még most is...
Hamilton vs Alonso
na én fexem
yonyócc
ha 30al kell jönni hazáig, akkor nagy cumi van
motorral is tépős , de , hogy azon ki megy bicajjal
és olyan úton mentem ahol naponta járok. fel nem bírja fogni az a pöttyöslabdányi agyam hogy hogy bir ilyen alattomos lenni a köd. 2 km-el elörrébb jártam mint ahogy én hittem.
tök fain kis pálya épül.
majdnem árokban kötöttem ki 1 órával ezelött, ugyanis fullra nem ott mentem kocsival ahol én azt gondoltam hogy megyek. majd szét vetett az ideg. sőt, még most is...