Na akkor a Szombati ( Márc. 12. ) Quad túrával Kapcsolatban :
A túra tőlünk Öttömösről indul 10 - 10 : 30 között Alberték a 4 - határnál fognak becsatlakozni hozzánk .
Balota irányába indul ott az erdőben off road majd tovább Kiskunmajsa fele ( ha megfelel nektek ) ? Ötleteket az útvonallal kapcsolatban elfogadok
Eddig jelentkeztek : Gombóc, Sada - polaris , LTF -Albi , Albert , én
Sziasztok!
Én egy Nyíregyházi motoros vagyok és szeretnék találkozni azokkal a Halasi motoros fiúkkal akikkel együtt motoroztunk a Balatonon meg Halason 1984- ben. egy pár becenévre emlékszek: Szárcsa, Pubi.
Amennyiben valaki ismeri őket kérem jelezze.
Köszönöm Sori
megy fel a benyaár...
lassan gondolkodok mikor és mennyit quaduljak. lassan sok lesz a heti 1 alkalom is (bár most 2 hét maradt ki).
mondom ezt én, akinek az egyik legtakarékosabb gépe van itt a fórumon. 3-4l/100 light tempónál
Sanyi, ezt a képet neked mutatom.
A régies építésű tanyánál fényképeztem régebben Bordányban (ahol mindig lehet bámészkodni )
Vmi oldtimer áll ott amennyire kivehető...ezekről beszéltem...
Közbe kérdés van valakinek mini aggregátorja otthon ? mert itthon csak egy 2000wattos szörnyeteg van ez meg nehéz is buzi hangos is meg kurva sokat is eszik ....
ha lenne valakinek kicsi fajta pár száz wattos elég azt kölcsön lehetne kérni ?
mert elméletileg kapunk áramot de jobb lenne biztosra menni.
okés , ha tududkn menni a tieddel az jó mert ott van csomagtér befér aez az még ;) ha kell én bevállalom a reggeli vezetést ellenben valahogy összekéne szedni egymást ....
Azon gondolkozunk ,hogy lehet futamok között is már nyomnánk a dvd-t a kiscsaj mennyire ért a kompjutermasinákhoz? vagy odafele uton majd jól megtanítsam ?:D
2 gigás kártyát viszek, a plusz főt, még megbeszéljük, megpróbálom elintézni:) az én ótómmal 5 -en mehetünk, én nem szeretek autópályázni, de amugy mindegy:) időben kell indulni, mert az ifi , női futam 9-kor indul, meg bekő szerőlni mindent:) megkő ismerkedni a 8-9 km-es pályával, az optimális fotó, kamera helyeket főderíni:) mint első verseny, minden több időt vesz igénybe:)
hogy kapar ez ennyire? behúzva maradt a kézifék?
ja, hát az nemlehet, mert behúzott kézifékkel meg hogy a csudába hagyta volna le a skyline-t http://youtu.be/FZa2RAwSxSs
aztán hogy is lesz az a vasárnap? reggeltől estig tart?
+1 fő befér-e, vagy csak akkor ha Csiszinél van hely és megengedi?
hozzatok 2-3 gigás mini sd kártyát, és viszek hozzá mini bukókamerát. akkor tudtok majd videót csinálni magatok is.
most megyek sportorvoshoz, mert nem lett jó az orvosi pecsétünk, holnap lesz elküldve a licenc igégylő lap:) vasárnap megyünk, a motort elviszik Csisziék, ugyhogy mehetünk bármilyen 5 személyes ótóval, az indulást még megbeszéljük:) üdv
A túra tőlünk Öttömösről indul 10 - 10 : 30 között Alberték a 4 - határnál fognak becsatlakozni hozzánk .
Balota irányába indul ott az erdőben off road majd tovább Kiskunmajsa fele ( ha megfelel nektek ) ? Ötleteket az útvonallal kapcsolatban elfogadok
Eddig jelentkeztek : Gombóc, Sada - polaris , LTF -Albi , Albert , én