am még azt is lefogom fújni fehérre amit paintal "tervezgettem". vis már levan és sztem az rohadt jólesz sztem skyro fújjá te is vmket mert olcsón megvan és feldobja kicsit, mondjuk anélkül is felvan dobva az egész
tanksapkát már lefújtam meg a vázon ami levan kopva újra fújtam.... a kapaszkodót nemtuti h átfogom még a kormányon gondolkodom :/ de köszi a véleményeket
tom h volt fent eza kép de szerintetek ha lefújom a tanksapkát, a kapaszkodót és a kormányt fehérre ahogy az első oldalra bemásolt linken van az a tsr akkor az széplesz ezen? lécci gyorsan írjatok mert holnap elkezdem
aha értem. Nekem ha minden igaz akkor még benne van a folytás. Bár már kitudja....
és a "sétabotot" (ezt szecsumx mondta a kipufogó végén lévő lefelé konyuló csőre) levágni? Köpködni fog alapjáraton dehát a gázon több fokozat van
hát szerintem bemész a boltba beviszed a dobot hogy ilyesmi kellene aztán vagytudnak segíteni vagynem.
Nyitott a kipufogód?/ki van belőle szeddve a folytás?/
Amúgy Jó reggelt Kollégák
Hát a TS-R 25 LE (gyári adat) az RX olyan 34 +-
Csak találtam neten vagyis küldték a linket
és a "sétabotot" (ezt szecsumx mondta a kipufogó végén lévő lefelé konyuló csőre) levágni? Köpködni fog alapjáraton dehát a gázon több fokozat van
Nyitott a kipufogód?/ki van belőle szeddve a folytás?/
Mióta van meg?
Látom rendszámos