Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet fordítva.................örülne neki.
Köszönöm a minden fel nem tett kérdésemre a kimerítő választ , igyekszem eladni aztán venni
Szia!
Tudsz adni egy email címet? Lánckerékkel kapcsolatba szeretnék kérdezni. Elérhetőség az adatlapomon.
tsanyival nézesd át ha tetszik a gép.Sokan inkább lespórolják azt a pár pengőt amit a motorszerelő kér el,aztán utólag sírnak ha gond van...
nekem !
Akkor inkább fizess egy megbízható, értő szerelőnek, és menjetek el ketten! Bármi furcsa sérülés gynakvásra adhat okot, mind a vázon, mind bárhol, olajfolyás, fura hangok... kérdezz rá, ha hebed, habog, akkor tipli, meg keresztkérdésekkel érdeklődj pluszban, ha ez is sántít, tipli.
szeretnék kérni ötlete hogy hogy nézzek át egy motort? amatőr vagyok sajnos:(
Mindent vissza lehet, arra SOHA ne adj!
Sziasztok. szerintetek sv digit km órát vissza állítható? mert motorvásárlás előtt állok és kiváncsi vok mennyi az esélye hogy átverjenek
Kinek van fekete 650-ese teleidommal, üléspúppal? Mintha láttam volna itt... Dobtam egy mailt a hirdetésére...
beírta a lóerőhöz a 72-est amit a forgalmiban látott.Ennyi.Ilyentől érdemes motort...(motort...még bicajt se...) venni
98 le? Pedig ezt se a Feriből, se a Rolandból nem nézem ki...
Höhö.Én kérem csinyálok neves üres csövet.Suzuki felirattal.
Akkor jò! Mert a Raptor nem is kellene! :) üres noname csövet tudok faragni!
SV-re? 650 vagy 1000? Minél nagyobb, S vagy N?
Raptor és nem:)
Igazad van,elírtam!
Nem lánckereket akartál írni?!?
Sziasztok!
Ha esetleg érdekelne valakit,van 2 eladó fogaskerekem,az első 1-el kevesebb fogú a hátsó 2-vel több fogú mint a gyári!(a jobb gyorsulás érdekében) Kb. 500km futott!
Na majd meglátogatom az autóipart és leszek agresszív ott.
Nem hinném, hogy valami gondot okozna hisz a fékfolyadéknál kevés agresszívabb anyag van...legalábbis az autóiparban..
Akkor kiderül.Nagyon lusta vagyok gyalogolni.Kívülről a dugattyúk környékét pucoltam meg vele a fékportól.Simán olyan a szaga mint a féktisztítónak.Meg a tiszta benzinnek.
igazából nem tudom .....,de én inkább a rávaló szereket szeretem használni
Na jó közben nekiestem.Fékhalál lesz tőle?
Inkább féktisztító.....Neked nem hiszem, hogy nagyon számítana a csillapító, bár elég ha egyszer megvéd egy kátyúnál.....akkor mégis számít...