Jó de nem szupersportot Arról ültem át,nem véletlenül.Ahogy én közlekedem úgy csak a hátrányát érzem ezeknek a gépeknek,mivel ezeknek tempó kell.Azon is filóztam hogy az SV még poén lesz,mert idom meg minden,van szélvédelem,de aztán ha benő a fejem lágya lehet átülök nakedra mert az SVvel se hajtok gyorsan,és nem is fogok.Nyilván szeretnék még egy picit kulturáltan hülye lenni az utakon,de csak ésszel.
Nemérted ugye?
Sorhármas.
Kicsit ez kicsit az.
Mindenből a legjobb tulajdonságok.
Eltalált futómű,jó váz,kellemes fékek.(Na ebből az SV max a váz igaz)
És nekem KB egyedül a csapatban teccik a Naked verzió.
Namost ehez hozzátesszük hogy majd mikor végre megtanulok motort venni egy ilyen fehér okos tekintetű nakedre szeretnék ülni már megérted mire hajtok.
Mint mondtam a V2-nek van néhány felettébb jó tulajdonsága amit ki lehet használni.
Valszeg te nem fogod de másnak fekszik.
Pl városi ingázásnál és egyébb helyeken nagyon jól jön az alacsony sebességnél jelenlevő emberes nyomaték.
Mint mondtam.Festés:Mattfekete váz buzis szines betétek eliminálásával fehér vagy matt szürke festés és már jó is.
Hátsó lábtartót és a hűtőtakaró és lámpa is mehet a levesbe és az ajándék GP stílusú kipuff marad így már lenne karaktere.
Ennyi.
Az SV-s vásárlói réteg a bazi olcsóra ment mint légy a .......re.
Gladius meg nem bazi olcsó.
Majd lesz.
Osztrákiában is láttam 3-4 db-ot és SV is csak 3-4db volt.
Bezzeg BMW.
Rogyásig.
Sorhármas.
Kicsit ez kicsit az.
Mindenből a legjobb tulajdonságok.
Eltalált futómű,jó váz,kellemes fékek.(Na ebből az SV max a váz igaz)
És nekem KB egyedül a csapatban teccik a Naked verzió.
Namost ehez hozzátesszük hogy majd mikor végre megtanulok motort venni egy ilyen fehér okos tekintetű nakedre szeretnék ülni már megérted mire hajtok.
Nekem mégis az idom nélküli kéne.
De legyen, ilyen idomokkal:
Már bocsi.
12e nél adja le a max teljesítményét és 10e nél a 60 Nm nyomatékot.
Állandóan pörgetheted.
Valszeg te nem fogod de másnak fekszik.
Pl városi ingázásnál és egyébb helyeken nagyon jól jön az alacsony sebességnél jelenlevő emberes nyomaték.
Hátsó lábtartót és a hűtőtakaró és lámpa is mehet a levesbe és az ajándék GP stílusú kipuff marad így már lenne karaktere.
Ennyi.
Gladius meg nem bazi olcsó.
Majd lesz.
Osztrákiában is láttam 3-4 db-ot és SV is csak 3-4db volt.
Bezzeg BMW.
Rogyásig.
Zoli egy mozdonyból is tudna sportgépet faragni!
Mondjuk egy NOHAB-ból könnyebb sportgépet faragni mint gladiusból szép motort!
A nohab: