Kétlépcsős powert tudok neked adni új utángyártottat, jó minőségű aluötvözetből. (csak párban)
Ha érdekel, jelezd, vagy hívj fel esti órákban, számom az adatlapomon.
Üdv ha érdekel nekem van egy, 6000 ért odaadom. Nem tudom milyen állapotban van kaptam alkatrésznek a mocihoz.
Ha érdekel akkor thecrashee@gmail.com emailen elérsz.
Sziasztok! Most szereztem egy poweres Rg-t és Egy olyan segítséget szeretnék kérni akinek ilyenje van lefényképezné nekem,hogy mi megy a gyújtótrafóra milyen színű kábelek,mert sehogy sem jön össze az a szikra.....
93as 125ös rg-m tegnap menet közben a megszokott hangja helyett mélyebb hangot adott ki alapjáraton mint amilyet szokott. Ráhúztam egy kicsit a gázra megint semmi probléma, majd 5 km után szintén ez a mélyebb hangot hallottam alapjáraton
mi lehet a gond?
Suzuki RG 125 1989-es évjárat valamint ugyanebben az évjáratban 80ccm-es motor alkatrészei eladóak, szinte minden van még, nem drágán, lassan csak a helyet foglalják!
tamasitibor95@citromail.hu
igen benne maradt a benzin, meg is próbálom a mai nap a karbitsztítást, köszönöm a tanácsot
amikor leraktam semmi baja nem volt, remélem ezzel megoldódik a probléma
Benne hagytad a benzint az ősszel?
Mert, ha igen, a maradékot öntsd ki, a karburátort faszán tisztítsd ki,(lehetőleg féktisztító sprayvel) Tankolj valami értelmes minőségű benzint, aztán bízz a szerencsédben, hogy csak ez a benzinnek csúfolt szar romlott bele egy fél év alatt, és más baja nem volt.
Sziasztok
egy 93as RG 125-öm van, most ahogy be akartam üzemelni tavasszal, nem indul.
szikrát ad a gyertya, benzint kap, az önindító megforgatja a motort
a gyertya be volt köpve, letakarítottam többször is, de nem akar indulni
mi lehet a hiba? hol kéne keresni?
előre is köszi
Ha érdekel, jelezd, vagy hívj fel esti órákban, számom az adatlapomon.