A duda a hűtő felett van. A sajátomat nem tudom lefényképezni, mert el van téliesítve, de találtam képet a neten.
Sajnos a kengyeleket csak így lehet levenni.
Szia!
A villahidak készen vannak.A dudát nem találom.a te motorodon hol van?Megtennéd hogy lefényképezed?Van még egy gondom.Az első kerék 16collos,a féktárcsa aránylag nagy.A fék-kengyeleket nem lehet levenni mert olyan kicsi a kerék hogy nem fér el,megakad a felniben.Hiába veszed ki a csavarokat!Végül a féktárcsa rögzítőcsavarjait vettem ki úgy sikerült az első kereket kiszerelni.
Sziasztok vásároltam egy régi szériás rg 125-öt és a szerelő azt mondta,hogy azért nincs gyujtás mert a gyujtotrafo kábelja el van szakadva .Az lenne a kérdésem vane valakinek eladó.Elöre is köszönöm.
Szia!Tudnál segíteni nekem,hogy az első teleszkóp szárakat megszorító csavarok milyenek?Az alsó,és felső teló-hidakra gondolok.Nekem ahány csavar annyiféle.Imbusz,(hagyományos)imbusz-félgömb és hatlapfejű.M 8-as menet de a kulcsnyílás csak 12-es.Ilyenek vannak!Szeretném tudni az adott helyen eredetileg milyenek voltak!Köszi előre is!
Utoljára 3000 forintért eladó. Jövőhéten viszem a méhbe ha nem kell valakinek. Váltó, kuplung benne van, dekli is rajta van vízpumpával. Kedd reggelig még lehet érte jelentkezni.
Ha nincsenek eszközeid, akkor el kell ballagni egy ombréhoz, akinek vannak.
A motor lelke a blokk, annak nem ártana kifogástalannak lenni.
(persze, ha szerelő csinálja, az sem garancia semmire..)
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...