nekem az elsö fogaskeréknél vagy a váltonal van ki vmilyen szimering...ott engedi...tegnap bombaztuk szét a quadom....ugyhogysztem nézd meg felállitva h van e olajfolyas...fölöslegesen ne szedd szét a hengert
Sziasztok.!
Érdekelne engem ltz 400 asra 2 db első gyári felni.!
ha valakinek akadna Ami nincs leütve, megütve.! az irjon és beszélhetünk rólla.! Köszi.!
Sziasztok! Érdeklődnék hogy az LTZ-m eszi az olajat kicsit mi lehet ennek az oka 10W-50-es castrol olaj van benne! LEhet hogy más olajat kellene tennem bele vagy valami más lehet a baj? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Hátsó gumit szeretnék venni az LTZ-mre. Milyen márkát ajánlotok? A gyári Dunlop-ot, vagy az olcsóbb is jó? Honnan érdemes rendelni? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.!
Sziasztok! LTZ 400-at szeretnék venni használtan papirost(forgalmi,törzskönyv),soha nem volt még quadom de ismerősöknek sem,tudnátok segíteni miket kell átnézni vásárláskor mik a gyengéi?Köszönöm előre is mindenkinek aki segít!
Válaszotokat előre is köszi!
Érdekelne engem ltz 400 asra 2 db első gyári felni.!
ha valakinek akadna Ami nincs leütve, megütve.! az irjon és beszélhetünk rólla.! Köszi.!
Ma elhagytam az LTZ porlasztóból az alsó levegő állító csavart.Ha valakinek volna egy ilyen alkatrésze,az érdekelne.
Természetesen jók a gyári felnire,nekem is ugyanezek vannak rajta.
Képet este tudok küldeni,de a hirdetésemen látod!
Fekete kézvédő és a fekete telővédő harisnyának mi az ára ?
Udv Zoli
Ezek jók a gyári felnire? Képet esetleg tudsz küldeni?
Van 2db ITP Holeshot Mxr6 20-6-10-es első,és ITP Holeshot Mxr6 18-10-9 hátsó vadi új,eladó gumik!érd.:+36-20-800-77-12
+Ltz 400 gyári alkatrészek!
És a Quad:full-full-http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_lt-z_400_
full_race-5894661
nekem van 2db ITP első,és 2db ITp hátsom,ha érdekel hivj!
+36 20 800 7712
Amúgy" http://mxmania.unas.hu/spl/316..." innen tudsz rendelni, venni!
Hátsó gumit szeretnék venni az LTZ-mre. Milyen márkát ajánlotok? A gyári Dunlop-ot, vagy az olcsóbb is jó? Honnan érdemes rendelni? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.!