Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van itt valaki aki Szfvár környékén quadozik?
LTZ 400 első ültetés kellene, jó minőségben ....ja és olcsón....!

Valami alu-ra gondoltam,ami 6-8 cm-t ültet elöl....!?

Köszi

T
ELADÓ!
ÉRD: 20/3915561
ELADÓ!
ELADÓ!
Igen jóóóó.Az apro hirdetést böngézd.
15.000 magyar forint.! :D
KáÓ#188: Mennyiért adod a kerekezővasat?
Eladó teljesen új 0 km-es gumi garnitúra,se a felnik se a gumik nem voltak sosem használva !
Sándor :06203182809
Sziasztok! Erdeklodni szeretnek hogy yamaha yfz-450 qvadomra jo lehet ltz-n levo kipufogo dob? Ha valakinek van doma vagy yoshimura dobja elado erdekelne!
Suzuki LTZ 400 Gyári kerekezővas eladó,alig használt.!
Szia.Külön nincs.A beszámolás érdekel.
hali.....külön nincs a sarokvédőd véletlenül? amiről tettél fel képet csak úgy érdekelne ha az én gyárimat beszámolnád.
Szia.Henger dugó gyűrű 75 ezer.Hengerfej 30 ezer.06 30 231 79 20
Szia! Tegnap sikerult vennem,de azert koszi!
Szia. Nekem van gázkar bovdennel együtt 5000Ft.
Érd.:30/6559231
Hidegzsiroldo segit a bajon.
igen de gázbowdent átkell alakitani.
Sziasztok! A vázról és egyéb alkatrészekről mivel lehetne letisztítani a szennyeződéseket?
Sziasztok! Vettem egy qvadot es leszeretnem cserelni a gyari gazkart,gyorsgazra! Barmilyen krosszmotore is jo ra? Koszi elore is a segitseget!
Sziasztok! Engem henger, hengerfej, dugo, gyűrű, érdekelne árat kérdeznék először is hogy kb egybe mennyi lenne! Ha pedig megfelel az ár akkor kereslek! Előre is kösszi a fáradtságot annak aki ir! További szép napot mindenkinek!
Szia OK.A posta megy.A hálós 30 ezer.A wrp 40 ezer.
..kint vagyok külföldön nem igazán akarom a számlád telefonálással terhelni.. tudsz tenni fel egy képet és egy árat? ha megfelel utánvéttel tudsz postázni? Szülők át tudják venni.
Testelesi,ill behuzzo rele kontakt hiba.
Sziasztok! olyan gondom van hogy nem indul a gép, rárakom gyujtásra indítóznék, meggyomom a gombot de csak kattog hátul a relé és nem hajt semmit.De van amikor meg pöccre elindul.Akksi jó világítás, visszajelzők minden jó.mi lehet a baj ? kábelezés önindító? Előre is köszi!