Szia! Egyenlore alszom meg eggyet a dobra! Mikor kuldod a kerekezo vasat? Mondta a srac hogy visszakuldte neked!
Majd erre a cimre kuld: 4220 Hajduboszormeny Bathory Gabor krt.1. es Gellen Ferencne nevre ! Koszi!
Sziasztok! Tud nekem valaki abban segíteni, hogy ltz 400 hátsó féknyergéhez javító (tömítő) gumiszettet hol lehet beszerezni?
És ha valaki vett már kb mennyiért lehet?
Válaszotokat előre is köszi...
Kisgellen ,neked van világoskék Quadod? Aug.20.-án beszéltem a szüleiddel a TB Ranch-on? Én Suzuki LTZ 400-assal voltam, a " Quad a ló ellen" versenyben. tel.:0630-8595282 -istván-
Szia qvadosJozef! Megvan a segedvaz,nemvoltam otthon es edesanyam atvette mert nemtudta miaz de nem gond,mert megkeresett a srac aki rendelte es megoldjuk a cseret egymas kozt csak megint fizethetjuk a postat! De azert koszi ! Egyebkent a finster dobnak mennyi az ara?
Köszi. Elérhetőségüket meg tudnád adni?
Egyébként még körbenézek, hátha lesz más megoldás is. Nem használom sűrűn a quadot, így nem sietem el a gömbcsukló cserét vagy felujítását.
Majd erre a cimre kuld: 4220 Hajduboszormeny Bathory Gabor krt.1. es Gellen Ferencne nevre ! Koszi!