Nem vagyok temetkezési vállalkozó. Természetes kőzet bizniszben nyomulunk ezerrel (márvány-gránit-mészkő) és ebből adódóan gyártunk és forgalmazunk sírköveket is. Az én profilom és területem a cégemnél az építőipar. A társam-egyébként ő a kőfaragó mester- ő csinálja a síremlék témát. Bővebb információt honlapunkról szerezhet be kedves baba! www.naturall.hu
(talán a naturALL névvel már találkoztatok-legalábbis remélem- mert több mint 250 helyen vagyunk jelen az országban... )
Jobb az neked!Bár azt mondja a közmondás,aki sir attol el kell venni!Na most tölem,aki eltud venni valamit ami az enyém,az nagyon ügyes!Pár napja toltam át kissebb kazal lét ado formájában.
ezzel most megfogtál,mert a mostani jogszabályokat nemismerem!Nekem 83-as a jogsim!De azt tudom,hogya "c" százezer felett van böven!Nemzetközinél ehhez még kéne nehézpot,+ tulméet,tulterhelt papir!Nem ártana egy darabárus ADR.Ja és kéne a régi"" a hátso kerék kormányzott(álltalában pot C tengely).Ha ezeket össze adogatom,akkor simán ottvagyunk a fél millánál!Ja majd elfelejtettem Páv vizsga is kell!
Szoval nehéz kenyér ez,és költséges!Szerintem maradj"belföldes", egy C+nagy E-vel.
Letenni nemnagy ügy!Mint minden pici országunkba,,pénz kérdése csak az egész!
itt mindenki vállalkozó?
Pep Robogóboltos!
Csöle "Vámpír" mester! Temetkezési vállalkozó ha jól tudom.
Alpha is az ha jól tudom.
Milka is ha jól tudom.
Ööööö ilyen okos!
(talán a naturALL névvel már találkoztatok-legalábbis remélem- mert több mint 250 helyen vagyunk jelen az országban... )
ahoz mi köll?
Jobb az neked!Bár azt mondja a közmondás,aki sir attol el kell venni!Na most tölem,aki eltud venni valamit ami az enyém,az nagyon ügyes!Pár napja toltam át kissebb kazal lét ado formájában.
Valami hülyeséget mondatm?
Két ügyes kéz!Meg ötletesség!
ezzel most megfogtál,mert a mostani jogszabályokat nemismerem!Nekem 83-as a jogsim!De azt tudom,hogya "c" százezer felett van böven!Nemzetközinél ehhez még kéne nehézpot,+ tulméet,tulterhelt papir!Nem ártana egy darabárus ADR.Ja és kéne a régi"" a hátso kerék kormányzott(álltalában pot C tengely).Ha ezeket össze adogatom,akkor simán ottvagyunk a fél millánál!Ja majd elfelejtettem Páv vizsga is kell!
Szoval nehéz kenyér ez,és költséges!Szerintem maradj"belföldes", egy C+nagy E-vel.
Letenni nemnagy ügy!Mint minden pici országunkba,,pénz kérdése csak az egész!
De még lehetek.
Bár szerintem nem egy leányálom.
De ezt csak a vállalkozók tudhatik.
Rendes bácsi ő.
Pep Robogóboltos!
Csöle "Vámpír" mester! Temetkezési vállalkozó ha jól tudom.
Alpha is az ha jól tudom.
Milka is ha jól tudom.