Nem. Semmiféleképpen nem vagyok vámos, a hátamon kell hordani egy Finance Control feliratú láthatósági mellényt, nehogy összetévesszenek a vámosokkal a buta EU-ba szakadt volt román állampolgárok.
Hát mit mondjak erre...Ez egy Onyx féldrágakőből készült recepciós pult átvilágítva. A Dr.Rose klinikának csináltuk Bp-en. Ott át is varrathatod magad, mivel főleg plasztikai sebészettel foglalkoznak...
A felírás az helytálló, hiszen mi csinálunk mindent asíremlékkel kapcsolatban. De a temetkezési vállalkozó az egy kicsit más. Hozzáteszem az az egyik legnagyobb biznisz és óriási maffia. Lehetetlen egy olyan vállalkozást csinálni már.
De ha nem ismerlek régebb ota,akkor "friss" jogsival nemsok esélyed van!Mostmár nem ifákkal hajtunk,hanem 5-8 millás járgányokkal!Ezeket mod felett drága javittatni,és féltjük öket!
a másik,ha más szakmában napi 15-18 orát melozol,sokkal jobban jársz anyagilag!
Halgass rám,inkább tanulj!Én értem ,hogy izgalamas.meg kalandos országokat látni(szépek a gyárudvarok belülrök),de ne legyen életed álma!
Bocsi mester akkor rosszul emlékeztem.
Biztos az kavart be hogy állandóan azzal poénkodik mindenki hogy nehogy te írd fel.
Meg a múltkor intéztél itt a fórumon valakinek márványból valamit.
Hát nem terveztem.
Van egy két dolog amit szeretnék megpróbálni ha elvégeztem a sulit de a vállalkozás nem ezek közé tartozik.
Az egyik a külföldi munkaszerzés a másik pedig ez a C-s dolog.
De ahoz először pénz kell.
Megyek tente!Mivel én holnapis dolgozom!
Sötét környzet a végén egy virág,és még egy koporsó is bőven elférne rajta
Amúgy milyen ez az Onyx cucc?
Köszönöm a felvilágosítást.
De ha nem ismerlek régebb ota,akkor "friss" jogsival nemsok esélyed van!Mostmár nem ifákkal hajtunk,hanem 5-8 millás járgányokkal!Ezeket mod felett drága javittatni,és féltjük öket!
a másik,ha más szakmában napi 15-18 orát melozol,sokkal jobban jársz anyagilag!
Halgass rám,inkább tanulj!Én értem ,hogy izgalamas.meg kalandos országokat látni(szépek a gyárudvarok belülrök),de ne legyen életed álma!
Biztos az kavart be hogy állandóan azzal poénkodik mindenki hogy nehogy te írd fel.
Meg a múltkor intéztél itt a fórumon valakinek márványból valamit.
Az már megvan
Attis akkor erre te is pályázhatsz
Van egy két dolog amit szeretnék megpróbálni ha elvégeztem a sulit de a vállalkozás nem ezek közé tartozik.
Az egyik a külföldi munkaszerzés a másik pedig ez a C-s dolog.
De ahoz először pénz kell.