Tényleg izéke vagy!Egy kis sufnituningaba még senkise hallt bele!Egy kis hegesztés itt,egy kis hajlitás ott,egy kis csavarozgatás amott,és láss csodát,már fennt is van!
Ja hogy hogy néz ki?Az másodlagos!De elmondhatod hogy XX gidörrentök vannak a gépeden!
Nekem is van...de mindkét oldali plasztikár szorul...
de én is tartalékolom hátha kell majd ...de ne kelljen
Busacsabinál érdeklődj,neki volt két gyárija elfekvőben...jó áron
Viszont ha sérült,nézd jobban meg a vasat!Hátha csak figyelem elterelés miatt hagyták rajta!
Hol tekinthetö meg a masina?Ha gondolod segittünk(lebeszélni).
Nagyon jo vas!Én "sokat" mentem Menya gépével,és bizton állithatom ott van a szeren!És már egy párszor irtam,az én szivem a hangvillásokhoz huz!Csak ezt láttam meg királykékben.De már eztis irtam.
Én XX-et akartam venni (mióta meglátta a fekete matt limited edition-t, és miután mentem Milka gépével....orgazmus...ezt mondtam utána ugye Milkuci ) csak nem vették be a régi vasam,csak bizóba és mivel nem volt pínz zsebben a kezdőre...bejött a képbe a Busa...de nem bánom...
Megmozgatom a matricavilág legalját is csak csinálja meg valaki...persze nem gyári áron....mondjuk az 1/4 -ért
Hol is kezdődik a matricások világa
ja tudom már....Donald kacsánál, a rágópapírban....vagy a Zichy Jenő utcában az ETZ szaküzletben
Én sose szaroztam le az XX-et. maximális tisztelettel vagyok iránta. Csak a Busa kicsit modernebb, de a Honda az Honda, ez nem kérdés. Ha lenne valami komolyabb, hasonló jellegű gépe a Hondának, mint a Busa, biztos azt vettem volna. De kénytelen voltam Hayabusát vásárolni...
Kölcsönadod a tulajnak azt,ami az övé!Veled jol lehet üzletelni!a Busát is igy veszed?