Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De rendi-bendi vagy!

Kölcsönadod a tulajnak azt,ami az övé!Veled jol lehet üzletelni!a Busát is igy veszed?
igazán egyedi lenne
Jaj má!

Tényleg izéke vagy!Egy kis sufnituningaba még senkise hallt bele!Egy kis hegesztés itt,egy kis hajlitás ott,egy kis csavarozgatás amott,és láss csodát,már fennt is van!
Ja hogy hogy néz ki?Az másodlagos!De elmondhatod hogy XX gidörrentök vannak a gépeden!
Nekem van két karcmentes gyári De hogy mi lesz a sorsa még nemtudom!
viszont van egy pár nem gyári,nagyon jó hanggal(szakember csinálta nekem)
nem kell az neked......majd kölcsön adom műszakira
persze,a hónom alá vágjam aztán berregjek hozzá?
Jaj de kis izéke vagy!

Add neki.Neked adok XX-gyári dobot!Van mindkét oldali,és karcmentes!
Nekem is van...de mindkét oldali plasztikár szorul...
de én is tartalékolom hátha kell majd ...de ne kelljen
Busacsabinál érdeklődj,neki volt két gyárija elfekvőben...jó áron
Viszont ha sérült,nézd jobban meg a vasat!Hátha csak figyelem elterelés miatt hagyták rajta!
Hol tekinthetö meg a masina?Ha gondolod segittünk(lebeszélni).
Hagyd!

Idövel sérült lessz a másikis !Ha nem megy egyedül,add oda nekem,megoldom az E-ringen!
mindenkinek a baloldali kell?nekem van de tartalékolom,hátha szükség lesz rá,meg ugye majd egyszer soká a műszakira...
Ne is bánd!

Nagyon jo vas!Én "sokat" mentem Menya gépével,és bizton állithatom ott van a szeren!És már egy párszor irtam,az én szivem a hangvillásokhoz huz!Csak ezt láttam meg királykékben.De már eztis irtam.
Egy kis segitség kellene:busa gyári dobot olcsón tud valaki?1db kellene mert sérült a baloldali!
nem lenne rossz,majd megemlitem apának,úgyis jön a szülinapom nemsokára
Nincsis evvel semmi gond!

ez csak a szokásos ércelödés!A Busa erényeit énis elismerem,ugyan ugy mint az Xx hátrányait!
ez még 3 millió pontot is....
GIRL!

Teszünk be egy ilyen Gipro-t?
Én XX-et akartam venni (mióta meglátta a fekete matt limited edition-t, és miután mentem Milka gépével....orgazmus...ezt mondtam utána ugye Milkuci ) csak nem vették be a régi vasam,csak bizóba és mivel nem volt pínz zsebben a kezdőre...bejött a képbe a Busa...de nem bánom...
Na ne máááá !
megéri bizony
Megmozgatom a matricavilág legalját is csak csinálja meg valaki...persze nem gyári áron....mondjuk az 1/4 -ért
Hol is kezdődik a matricások világa
ja tudom már....Donald kacsánál, a rágópapírban....vagy a Zichy Jenő utcában az ETZ szaküzletben
Én sose szaroztam le az XX-et. maximális tisztelettel vagyok iránta. Csak a Busa kicsit modernebb, de a Honda az Honda, ez nem kérdés. Ha lenne valami komolyabb, hasonló jellegű gépe a Hondának, mint a Busa, biztos azt vettem volna. De kénytelen voltam Hayabusát vásárolni...
Ezért az irásér 15 pont kapoloklistába!

Ha megisteszed még vagy 30-at bevések!Megéri?