Jó estét Hölgyek és Urak!
Biri és Csöle! A héten valamikor elvileg érkeznie kell az undertailnak.
Fiveurban! Sajnos a k...g jenki még nem válaszolt a postaköltséget firtató kérdésemre. Most írtam neki ismét. Türelem plexit terem!
Eme listán (kapoloklista),mindenki minusz 10-pontal indit!azért mert motorozzik,mert mais felkelt,mindeggy.Indokot ráérünk keresni késöbb!Tehát eleve csak javittani lehet,de jol sose állhatsz!illetve esetleg akkor,ha veszel egy KIRÁLYKÉK XX-et,nekem küldessz havi apanázst,stb.Na akkor garantálom,hogy csak jopontot vések a neved mellé!Meg imába foglalom nap-mint nap a neved,stb.Lehet ezt nevezik részlehajlásnak?!
MEgpróbálom a mai 20 pontom ledolgozni
Ha nagyon sok pontod van a kapoloklistán akkor lehetséges hogy Csöle mester is felír
És bocsánatodért esedezem nem sértés ként szántam.
És fogadd el ezt a képet tőlem!
Arra vigyázz,ne kezdjen áskálodni ellened!Az nagyon rosszat jelent!Vagy ne irjon fel téged(vetekszik kapoloklistával)!
Leonettának pedig jár egy puszi!
Ez nagyon,nagyon,nagyon,nagyon nagy sértés volt!
Ezt mostanában sokat megyarázod, de ugylátom egyre jobbak a lehetőségek az áldozatok azaz a mi számunkra. csak győzzünk anyagilag!
Miért 7végén lehet motorozni! +15 fok is lehet!
Biri és Csöle! A héten valamikor elvileg érkeznie kell az undertailnak.
Fiveurban! Sajnos a k...g jenki még nem válaszolt a postaköltséget firtató kérdésemre. Most írtam neki ismét. Türelem plexit terem!