Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt mindenkinek!
Voltál ma suliban?

MEgpróbálom a mai 20 pontom ledolgozni
Mit pitizel?
Hát igen kb.
Ha nagyon sok pontod van a kapoloklistán akkor lehetséges hogy Csöle mester is felír
Mond légyszi hogy nekem van a legtöbb rossz pontom.
És bocsánatodért esedezem nem sértés ként szántam.
És fogadd el ezt a képet tőlem!
Igen Csöle!

Arra vigyázz,ne kezdjen áskálodni ellened!Az nagyon rosszat jelent!Vagy ne irjon fel téged(vetekszik kapoloklistával)!
Jó estét az érkezőknek.
Leonettának pedig jár egy puszi!
Te perpillanat 55213345689521363 rossz ponton állsz!Eme szolásért még bevarratam vagy huszet!Nem inkább huszonötöt!

Ez nagyon,nagyon,nagyon,nagyon nagy sértés volt!
Szia Barátom!
Ezt mostanában sokat megyarázod, de ugylátom egyre jobbak a lehetőségek az áldozatok azaz a mi számunkra. csak győzzünk anyagilag!
mára is jó időt mondtak,erre nálunk esett a hó
+látogatsz?
Hát mondjuk annyi köteg huszezres,amely komoly távolságbolis,szabadszemmel látszik!
Szia!

Miért 7végén lehet motorozni! +15 fok is lehet!
Jó estét Hölgyek és Urak!
Biri és Csöle! A héten valamikor elvileg érkeznie kell az undertailnak.
Fiveurban! Sajnos a k...g jenki még nem válaszolt a postaköltséget firtató kérdésemre. Most írtam neki ismét. Türelem plexit terem!
Eme listán (kapoloklista),mindenki minusz 10-pontal indit!azért mert motorozzik,mert mais felkelt,mindeggy.Indokot ráérünk keresni késöbb!Tehát eleve csak javittani lehet,de jol sose állhatsz!illetve esetleg akkor,ha veszel egy KIRÁLYKÉK XX-et,nekem küldessz havi apanázst,stb.Na akkor garantálom,hogy csak jopontot vések a neved mellé!Meg imába foglalom nap-mint nap a neved,stb.Lehet ezt nevezik részlehajlásnak?!
Sopronba megyek ápr.elején a GSR túrára(Többiek ezt ne olvassátok mert kitagadtok )
Szepjoestet Nemi jo hir... idojaras
Amúgy szép jó estét mindenkinek!
Hozzád legalább elment bocsánatot kérni legalább volt lelkiismerete hozzám bezzeg...
csöle?
jóvanna majd lesz nekem is
Nem tesz közzé részeredményt mert ő se tudja
Téged akkorse bántanálak,ha kényszeritenének rá!