Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyekszem, de azert a mai generacio igencsak elenyeszo resze nemtud ilyen alap dolgokat...hogy a billentyuzetet ismerje...nagyjabol az osszes beadando feladatot gepen kell mar megirni...de azert probalok segiteni...
Hé kislány Nem szép dolog máson gúnyolodni. pl mikor én jártam általánosba az orosz volt a köt.nyelv.
Ijet hogy számteh óra nem is halotunk

Amig valahol dolgoztam Alkalmazott ként azt sem tudtam mi az internett.És most (sem)
inkább segits neki
ohm...a kacsacsorbe irt izeket nem jeleniti meg...pedig az lett volna a lenyeg...na mindegy :]] jokat derulok de minnya ora vege...otthonrol majd jovok :]
JA kb.. 10 %-uk van + ha hiteles akkor kapnak még 80-100 ezret a banktól..ennyi..
Egyébként tudom, hogy ki ez és azt is hogy hogyan csinálja! Itt már akkor 2,5 ért árulták a k7-es busát amikor még 3 milla volt. Vannak is gondjai a díler úrnak állítólag...
Szerintem nem sokkal több söt ha enged még anyi sem
Nagyon kesz szegeny...fel ora szenvedes utan sikerult beirnia hogy meg ...aztan elfelejtette elmenteni es elveszett...
Az szuper nő lehet! Valőszínű a "nagy Ő"-t is a billentyűzeten fogja majd megtalálni...
Persze! Meg 1000 liter benzint is ezeken felül... Én még nagyon nem hallottam olyan dealerről, aki ha engedetta motor 3,1 millás árából 3 kilót, még ezen felül bármit is adna...nem jellemző...
A névre írást meg egyéb költségeket meg f@aszán belerakják a hitel tőke részébe, szal az költség még...+ forgalomba helyezés.

Ne gondoljátok, hogy egy kereskedőnek 20% haszna van egy ilyen mocin....
Hát Barátom azért mert :
1 még januárban voltam valamikor
2 nem tudom hol a boltod (jó megnézhetném abban a bizonyos ismerőskereső rendszerben de akkor még nem voltál az ismerőseim között)
3 nem jutottál eszembe
4 siettem haza
5 nem szóltál hogy nézzek be ott és akkor és abban az időben
igenizgalmas webdesign oran vagyok...de amin a legjobbat derulok, az a mellettem levo csaj...fel oraig kereste melyik a shift meg az alt...az ilyennek elobb szamtechszakkorre kene jarnia egy altalanos iskolaba oke, en se vagyok egy informatikai zseni de azert ez gaz
Ok nyomom

Ja azért kérdeztem hogy ha itt mentél el elöttem akkor miért nem mutattad meg az amugysem valami bizalom gerjesztő arcodat ? Pedig ontottem volna bele kávét is
Hát nektek jót tenni

Különben tényleg oda adják még ma is föleg ha hitelt veszel fel
Ők ugymondták hogy ilyeneket nem kell fizetni ha hitelre hozom ill kell de az benne van a kamatba!
Te Pep! Ha válaszolsz akkor szerintem a válasz erre gombot nyomd meg és akkor egyértelmű kinek cimzed mert néha nem birlak követni. Bár lehet ez az én hibám!
Igen voltam! Akkor még nem láttam K8-at élőben és meg akartam nézni, igy megnéztem. Ott mondta a srác hogy elvihetem 200 ezer befizetéssel a K8-at 2.8-ba. Mikor kérdeztem mit adnak még hozzá ajándék gyanánt akkor azt mondta hogy sokmindent meg lehet beszélni. Bár lehet ez még az akcióba esett bele amiről nem tudtam hogy van... Ha akciós volt az ár amit nekem mondtak akkor lehet már annak vége...
oke idokozben en is megneztem... :] szo visszavontam
Meg 87000 forint ez+ az amit ki kell még fizetni!
Pep hírdetése is csak idén február 9.-ig szólt!
Te ott voltál nálluk?
Veszel rögtön kettőt mi?
Szerintem ha most bemegy akkor eltudja hozni 2.8 ba. ugy hogy még ajándékot is kap kipuffancsot vagy rucit vagy valamit... Nekem ezt mondták mikor bent voltam.
Jovo februar 9ig?