Azóta összehaverkodtunk azzal a sráccal,nagyon jó fej.Végül is az is mentett meg még hogy micsoda motorom van igy végül is 10 ezerrel és 3 ponttal megúsztam Nagyon tetszett neki a mocim,meg hogy mekkora,meg ilyenek.
Valami engedély féle!
Azt állitják elméletileg csak avval lehet terelni a járgányt!De én bebizonyitottam,hogy megy annélkül is!Csal nyál legyen benne!Megaztán azt szokták mondani: ami nincs,azt nem lehet elvenni!
Ki állitotta hogy van jogsim?Kivéncsi lettem volna a képére!Egyébként tapasztalat,hogyha ily vigkedélyü sasszembe botlassz,és a tiszteletet megadva viccesen reagálsz,akkor kilehet dumálni a dolgot!
De megoldjuk mi Menya jelenlétébeis!Nem vagyunk beszariak!
Gabica egyszermár elkisért engem a ringen,hmmm ezt inkább nemirom le,mert szeretném megélni a holnapot!A lényeg Menya is ott volt!Ja és röhögött,de mint állat!
a rendőrök még annyira se tartják be a szabályokat mint mi...van pár motoros ismerősünk akik persze rendőrök,de mennek mint állat.Na jó,mert párszor már hasznukat vettük,ha gyorshajtást meg egyebeket kellett elintézni.Ha nem lennének,már jogsim se lenne
Csak aztán lessz,nemulass!
Egyébként Gabica hatalmas fej!Lehet vele poénkodni!
én nekem szoritkoznom kell a dumálokámra!
Azt állitják elméletileg csak avval lehet terelni a járgányt!De én bebizonyitottam,hogy megy annélkül is!Csal nyál legyen benne!Megaztán azt szokták mondani: ami nincs,azt nem lehet elvenni!
Szóval az elmenőknek jóccakát a jövőknek meg jó estét
Ki állitotta hogy van jogsim?Kivéncsi lettem volna a képére!Egyébként tapasztalat,hogyha ily vigkedélyü sasszembe botlassz,és a tiszteletet megadva viccesen reagálsz,akkor kilehet dumálni a dolgot!
Ugy könnyüüüüüüüüüüüüüüüüüüü!
Mindennap 500-800km-et vezetek!Szerinted mennyi jogsi kellene ehez?
De megoldjuk mi Menya jelenlétébeis!Nem vagyunk beszariak!
Gabica egyszermár elkisért engem a ringen,hmmm ezt inkább nemirom le,mert szeretném megélni a holnapot!A lényeg Menya is ott volt!Ja és röhögött,de mint állat!