Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem jó az a fogorvos,az tuti
a gyökérkezelésnél 2-kaptam és rohadtul fájt jaj mindjárt fáj nem is beszélek róla
oksi,majd igyekszem este megjelenni itt
én a szuritól is félek ám
elköszönök megyek aludni ,mert reggel kellek !
azért 45 ezret összeköcsögöltem ott,örülök neki nagyon.Apa meg haragszik érte,azt mondja:minek megyek oda,minden hülye ott dolgozik édes,mi?már engem is oda sorol
nem kell félni. én most voltam kértem egy szurit és semmit nem éreztem
én idáig nem féltem ,de multkor szemfogat gyökérkezeltek azt hittem besz,,,,,kés azóta félek
Holnap ha fel tudok kelni,átmegyek szembe a kerámikushoz reggel dolgozni egy kicsit,de csak 9-ig.Annyi dolgom lenne ott,de ma is délben hazajöttem
a fogorvostól én is félek
hát gondolhatod nekem se nagy avval ,hogy dauerolok,de holnap meg fogászatra megyek ! jaj nekem nagyon fossok
az jó,én is tudok rakni,szoktam is magamnak csak melóban nem előnyös
az igen akkor télleg bevásároltál
képzeld én meg ma elöször csináltattamzselés körmöt ,de nem nagyot,csak olyan természetes,ezt kaptam magamtól
Ja meg vettem egy laptoptáskát mert az enyémet apa lenyúlta
Zsu!Megint elveszitettelek?
aztán vettem a barátnőmnek a szülinapjára pár apróságot:függönyt igértem neki,meg vettem mellé neki pár edényt mert nemrég költöztek össze és alig van pár edénye
meg vettem egy táskát,azaz retikült ,nagyon tetszik,apa is azt mondta hogy jó
mit vettem?gyereknek ezt-azt,adidas cipőt,melegitőt,magamnak is egy ugyanolyan cipőt,aztán itthon kifogytunk a kajaféléből meg mindenből.Kajáltunk is,gyrost.aztán apa haja nagyon szép lenne de most kicsit elhanyagolta,ilyenkor veszek neki Revalid kapszulát,az nagyon jó csak a 90 darabos majdnem 6 ezer pénz
és miket vettél?
ma apa adott lóvét hogy a gyerekkel menjek el csavizni egyet,meg vásárolgatni...el is ment a fél napom de jó volt
pedig már nagyon kiváncsi voltam ám
és nem mondta meg?hát én beledöglenék
a meglepi még ott maradt mert nagyon hirtelen jöttek haza,de majd megkapom legközelebb ha hazajön
Angliában van az egyik cimboránk,nem láttuk már pár hónapja őket.Ilyenkor mindenkinek szófosása van
Siófokon