A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL
11. - 1 Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
29. BTündér
30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL
Milka ezt egy Fjr 1300 ról írták, ez is leégeti a bőrt rólad nyáron! A motor évjárata: 2003
Ennyit fizettem érte: 3.200.000
Általános véleményem:
Az életben ilyen jó motorom nem volt. Döbbenetes nyomaték, de remekül átvihető a talajra. Minden gondolatomat előre kitalálja, szinte irányítani sem kell. Ha kell, doromboló cica; ha kell, gyomorból morgó rotweiler; és ha kalandra vágysz, egy bedühödött, tomboló vadállat. Az igazi kaland az Vele, mikor kanyar közepétől kigyorsítva négy- ötezernél megmegnyúlod, és szimplán erőből oldalazva, gumicsíkot húzva eltűnsz a láthatáron. (Egyszer brahiból kipróbáltam, hogy alapjáraton 1,2,3,4,5,- itt nem egészen negyven- aztán hajrá! Én jobban kétségbeestem mint Ő) Az eddigi leginkább megfelelő gumi (nem pályára) Michelin Pilot Sport, de csak 20 fok felett, valamint a Pirelli Dragon Evo. Ezek utcára nekem jók voltak, és Pirelli a telet is jól végigküzdötte. A tömegével semmi bajom, valószínűleg egyéni megszokás kérdése; én nem szeretem a két mázsa alatti motorokat. (Hacsak nem kis MZ)
Az motor erősségei:
Jó szél(eső)védelem. Nehezen emeli az elejét. Erős váz, nem szétpörgős erős motor.(Ötödikben 45-től 250-ig zokszó nélkül. Annyi erő mindíg van benne, hogy váltás nélkül egy közlekedési szituból ki tudj menekülni.) Nekem nem hiányzik a hatodik gang, így is csak találgatom, hogy hanyadikban van. Ugyanannyi erő van benne akár harmadikban, akár negyedikben vagy ötödikben. Láncszettre meg spray-re sem kellett még költenem. :-) Eddig ment a gép 40.000 km-t, tankolás, olajcsere, lengővilla és kormánnyak utánállítás. És mindezt5,5-7,5 L/100 km fogyasztással.
Az motor gyengéi:
Nyáron a t..köm leég.(Ha egy találkozón látsz egy embert, akinek szarrá égett a combja belül, az biztos,hogy FJR-rel jött.) A fém fékcsövet sem hajítanám le róla. Azt sem bánnám, ha az egérmozi rögzítene pillanatnyi-, meg átlagfogyasztási adatokat, meg stoppert, meg ilyesmiket.
Más motorjaim voltak:
Minden ami szoci, XJ650, Z1100 GP
Most mit fújjátok fel ezt ennyire? Azért a mai világban ha egy huszonéves valaki sík hülye a PC-hez az azért elég nagy szegénységi bizonyítvány és ritka... már nem a 80-as években vagyunk ...szóval én értem Leo kuncogását...
Bocs, de nem hinném, hogy ki kellene gúnyolni bárkit is azért mert nem ért a géphez... inkább segíteni kellene... te sem vagy mindenben lángész... biztos vagyok benne...
Ezért mindenki hozzon magával még egy embert!Egyébként a te neved még mindig nemlátom felirva!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL
11. - 1 Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
29. BTündér
30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL
Viszont nagyon sok pozitivumot is felsorol az ember!
Azért jo ezt olvasnom!
Ennyit fizettem érte: 3.200.000
Általános véleményem:
Az életben ilyen jó motorom nem volt. Döbbenetes nyomaték, de remekül átvihető a talajra. Minden gondolatomat előre kitalálja, szinte irányítani sem kell. Ha kell, doromboló cica; ha kell, gyomorból morgó rotweiler; és ha kalandra vágysz, egy bedühödött, tomboló vadállat. Az igazi kaland az Vele, mikor kanyar közepétől kigyorsítva négy- ötezernél megmegnyúlod, és szimplán erőből oldalazva, gumicsíkot húzva eltűnsz a láthatáron. (Egyszer brahiból kipróbáltam, hogy alapjáraton 1,2,3,4,5,- itt nem egészen negyven- aztán hajrá! Én jobban kétségbeestem mint Ő) Az eddigi leginkább megfelelő gumi (nem pályára) Michelin Pilot Sport, de csak 20 fok felett, valamint a Pirelli Dragon Evo. Ezek utcára nekem jók voltak, és Pirelli a telet is jól végigküzdötte. A tömegével semmi bajom, valószínűleg egyéni megszokás kérdése; én nem szeretem a két mázsa alatti motorokat. (Hacsak nem kis MZ)
Az motor erősségei:
Jó szél(eső)védelem. Nehezen emeli az elejét. Erős váz, nem szétpörgős erős motor.(Ötödikben 45-től 250-ig zokszó nélkül. Annyi erő mindíg van benne, hogy váltás nélkül egy közlekedési szituból ki tudj menekülni.) Nekem nem hiányzik a hatodik gang, így is csak találgatom, hogy hanyadikban van. Ugyanannyi erő van benne akár harmadikban, akár negyedikben vagy ötödikben. Láncszettre meg spray-re sem kellett még költenem. :-) Eddig ment a gép 40.000 km-t, tankolás, olajcsere, lengővilla és kormánnyak utánállítás. És mindezt5,5-7,5 L/100 km fogyasztással.
Az motor gyengéi:
Nyáron a t..köm leég.(Ha egy találkozón látsz egy embert, akinek szarrá égett a combja belül, az biztos,hogy FJR-rel jött.) A fém fékcsövet sem hajítanám le róla. Azt sem bánnám, ha az egérmozi rögzítene pillanatnyi-, meg átlagfogyasztási adatokat, meg stoppert, meg ilyesmiket.
Más motorjaim voltak:
Minden ami szoci, XJ650, Z1100 GP
Még nem mondhatom el mert nem adtam még oda Neki ....
Este elárulom majd
Na mit kapot az embered?
Bocs, de nem hinném, hogy ki kellene gúnyolni bárkit is azért mert nem ért a géphez... inkább segíteni kellene... te sem vagy mindenben lángész... biztos vagyok benne...
Bocs, de nem hagyhattam szó nélkül...
Csak mindenki 1 kicsit kedvesebb és meg fog változni ez a világ JOB lesz