Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk én már felkészültem a tavaszra.ma minden cuccom kisuvickolva áll,vettem egy bőrnacit is,motor letakaritva,stb...csak várom a jó időt
az én nevemet nem is fogod ott látni sajna Majd legközelebb,vagy ha egy busás túrát terveztek,akkor ott leszek
Sokan!De nem elegen!
Ezért mindenki hozzon magával még egy embert!Egyébként a te neved még mindig nemlátom felirva!
Azért elég sokan lesztek a farsangon
Mivan- mivan csak nem beszartunk?
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.

A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...

Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!

Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!

BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/

1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL
11. - 1 Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
29. BTündér
30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL
Gábor ne ijesztegess!
Ha annyira hiányom lessz,majd lizingelek töled!Mondjuk egy nönemü 23-évest!
Oké te már úgy sem akarsz több gyereket!
Egyébként neklem ugylátszik,csak tökleégewtös vasak tetszenek!
De nekem akkoris bejön!

Viszont nagyon sok pozitivumot is felsorol az ember!
Látjátok,már a lányok egymást is elrendezik nemcsak minket fiukat!

Azért jo ezt olvasnom!
Milka ezt egy Fjr 1300 ról írták, ez is leégeti a bőrt rólad nyáron! A motor évjárata: 2003

Ennyit fizettem érte: 3.200.000

Általános véleményem:
Az életben ilyen jó motorom nem volt. Döbbenetes nyomaték, de remekül átvihető a talajra. Minden gondolatomat előre kitalálja, szinte irányítani sem kell. Ha kell, doromboló cica; ha kell, gyomorból morgó rotweiler; és ha kalandra vágysz, egy bedühödött, tomboló vadállat. Az igazi kaland az Vele, mikor kanyar közepétől kigyorsítva négy- ötezernél megmegnyúlod, és szimplán erőből oldalazva, gumicsíkot húzva eltűnsz a láthatáron. (Egyszer brahiból kipróbáltam, hogy alapjáraton 1,2,3,4,5,- itt nem egészen negyven- aztán hajrá! Én jobban kétségbeestem mint Ő) Az eddigi leginkább megfelelő gumi (nem pályára) Michelin Pilot Sport, de csak 20 fok felett, valamint a Pirelli Dragon Evo. Ezek utcára nekem jók voltak, és Pirelli a telet is jól végigküzdötte. A tömegével semmi bajom, valószínűleg egyéni megszokás kérdése; én nem szeretem a két mázsa alatti motorokat. (Hacsak nem kis MZ)

Az motor erősségei:
Jó szél(eső)védelem. Nehezen emeli az elejét. Erős váz, nem szétpörgős erős motor.(Ötödikben 45-től 250-ig zokszó nélkül. Annyi erő mindíg van benne, hogy váltás nélkül egy közlekedési szituból ki tudj menekülni.) Nekem nem hiányzik a hatodik gang, így is csak találgatom, hogy hanyadikban van. Ugyanannyi erő van benne akár harmadikban, akár negyedikben vagy ötödikben. Láncszettre meg spray-re sem kellett még költenem. :-) Eddig ment a gép 40.000 km-t, tankolás, olajcsere, lengővilla és kormánnyak utánállítás. És mindezt5,5-7,5 L/100 km fogyasztással.

Az motor gyengéi:
Nyáron a t..köm leég.(Ha egy találkozón látsz egy embert, akinek szarrá égett a combja belül, az biztos,hogy FJR-rel jött.) A fém fékcsövet sem hajítanám le róla. Azt sem bánnám, ha az egérmozi rögzítene pillanatnyi-, meg átlagfogyasztási adatokat, meg stoppert, meg ilyesmiket.

Más motorjaim voltak:
Minden ami szoci, XJ650, Z1100 GP
Elnekiabálljam,hiba nélkül!
Ezt kinek írtad, mert mi mindannyian lángeszűek vagyunk! ( szerintem)
halihó
Nem gondoljuk szerintünk a kereskedő megkapja 300000-ért Ő tesz rá 100000 a többit az állam elviszi mint adót !
Szevasz atyó! Mi történt ma superMAN?
Joooestét mindenkinek!
Most mit fújjátok fel ezt ennyire? Azért a mai világban ha egy huszonéves valaki sík hülye a PC-hez az azért elég nagy szegénységi bizonyítvány és ritka... már nem a 80-as években vagyunk ...szóval én értem Leo kuncogását...
Hi....

Még nem mondhatom el mert nem adtam még oda Neki ....

Este elárulom majd
Helló .
Na mit kapot az embered?
Sziasztok...

Bocs, de nem hinném, hogy ki kellene gúnyolni bárkit is azért mert nem ért a géphez... inkább segíteni kellene... te sem vagy mindenben lángész... biztos vagyok benne...

Bocs, de nem hagyhattam szó nélkül...
Látod nem is nehéz

Csak mindenki 1 kicsit kedvesebb és meg fog változni ez a világ JOB lesz
Nenevess te is nyomtad elösször a kék kidobos utánna a piros uttörő nyakendöt