Több esélyes!
Csak hiába mondanám,hogy adott pillanatban......... ....nekem volt igazam!
Nem így látták volna! Én már a belső sávban voltam,amikor bevágott elém
Az a fő,hogy megen malacom volt!
De ennek ellenére nem megyek templomba vasárnap!
Milka!
Mire gyűjtesz? . . . . . ..
A 70-80már magában szabálytalan(70.000FT)!Bujkálás sávok között,szintén szabálytalan(50.000FT),luk nézegetés szabálytalan (30.000FT),három sáv kereszteben történö használata szabálytalan(70.000FT/sáv) csuszva (80.000FT).
Tehát,most adol nekem 150.000FT-ét és elvan sikálva!A többitöl eltaekintek!De csak most,csak neked!
Ja amugy az autost meglapogattam volna,csak ugty a magam sofför modján!
Klasszikus.......mész 70-80-nal a belső sávban,kibújsz két autó közt kihasználva a lukat,majd beturod vissza a belső sávba,de lett elötted 3-4 méter üresség.....más is kinézte a lukat magának,mert nem észlelt,hogy jössz,/gondolom holttér/és rámhúzta az1.2tonnát....én erre satufék-jobbra ránt... megcsuszik,és kicsusztunk a belső sávból a külsőbe/3 sáv!/A moci pörgött a bukógombán,és a kipuffon...velem nemtom mi történt,de azonnal felkeltem.....biztos csúnya látvány lehettem,mert többször akartak mentőt hívni,de semmi bajom!Legfeljebb hülyébb lettem!
De tisztában vagyok vele,hogy ez kur...... nagy mázli volt!
Nem!
Fanatikus vagy,DE NEM HÜLYE!Ezt a nevedbe kikérem !Az igaz hogy Busás vagy,és ezért ugye ......!
A másik,szerintem minden motoros fanatikus,és infantilis!Máshogy ez nem megy!
Csak hiába mondanám,hogy adott pillanatban......... ....nekem volt igazam!
Nem így látták volna! Én már a belső sávban voltam,amikor bevágott elém
Az a fő,hogy megen malacom volt!
De ennek ellenére nem megyek templomba vasárnap!
Milka!
Mire gyűjtesz? . . . . . ..
Kapolok lista!
Tehát,most adol nekem 150.000FT-ét és elvan sikálva!A többitöl eltaekintek!De csak most,csak neked!
Ja amugy az autost meglapogattam volna,csak ugty a magam sofför modján!
Semmi Óberkodás nem volt.....
De tisztában vagyok vele,hogy ez kur...... nagy mázli volt!
Fanatikus vagy,DE NEM HÜLYE!Ezt a nevedbe kikérem !Az igaz hogy Busás vagy,és ezért ugye ......!
A másik,szerintem minden motoros fanatikus,és infantilis!Máshogy ez nem megy!
kölcsönbol vizelek