Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki Hayabusa
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
f.feri69
Rozsdamentes az! :)
Dotka2
Természetesen 4:2:1 Titan lesz!
Dotka2
Köszönöm!
Minden képp tervezzük a szezonnyitót! Csak legyen 20fok minimum! Mert tegnap is belém fagyott a kaki is estére....!
Maico685
Remélem egy dobos lesz!
Maico685
Ez egy öreg,és olcsó gép,örülni fogok,ha olyan időt tudok majd vele,mint a Busával,de úgyis az a lényeg,hogy ott legyek,és menjek végre.
nitrosalbi
Hoppá csabikám!
Hegesztő
Szép az új fekete gyöngy
Szezonnyitó?
Dotka2
Köszönöm! Most kipróbálom a Yohsimura rendszert! Meg egy Pc5 és egy gyorsváltót kap!
Maico685
Nagyon szép a gép,de a széria kipufogók csúnyák, mint a bűn.A bejáratás után fog kapni egy Bódis rendszert?
Dotka2
Mai nap hoztam ki idén előszőr a kicsikét! :) Bele is tekertünk 486km ert! Szerintem Keddre be is lesz járatva, ha az idő is engedi!
Maico685
Turbós Suzuki Gsx 1150 drag.
nitrosalbi
Milyen vas??????
Maico685
Az első versenyeket biztosan ki kell hagynom,mert nem lesz kész a vas,de majd szezon közben becsatlakozom.
nitrosalbi
Igyekezzél komám,mert nincsen már sok időd!!!
Maico685
Ne hergelj,mert akkor jobban felcsavartatom a turbónyomást,és eldurran a blokkom.
nitrosalbi
Csigának ott leszel TE rajta.....
Maico685
Csak nyugi, akkora csiga lesz rajta, mint a fejem!
nitrosalbi
Akkor gyorsan vegyél vmi MZ- t
Maico685
Igazság szerint nem is vettem meg,mert ingyen nekem akarták adni,és nem volt pofám elfogadni. Amúgy sem hoztam volna el,mert majd a motort kell odavinni,hogy be tudja építeni a mester.Nem mértem meg,de legalább 30 centivel hosszabb.
Ridingsoul
...én is előbb vettem meg a kilincset, aztán hozzá a bejárati ajtót. Nincs ezzel gond
Milyen lengővillát vettél? Mennyivel hosszabb a gyárinál?
Maico685
Úgy néz ki,hogy a hosszított lengővilla már megvan,mostmár csak motort kell vennem.Gombhoz a kabát.
Dotka2
Sziasztok! Van egy 4:2 Bodis rozsdamentes rendszer eladó! Ha esetleg érdekel valakit jelezze!
Ridingsoul
Gyárilag milyen olaj van a kormánygátlóban? 5W?
Maico685
Meg a fakezű bénák,mint én,meg akik 8 tetejét akarnak menni gyenge motorokkal.
nitrosalbi
Áááá ,azt csak a nagyok csinálják.....
❮❮
❮
…
3855 / 3920
3854
3853
3852
3851
3850
3849
3848
3847
3846
…
❯
❯❯
Milyen lengővillát vettél? Mennyivel hosszabb a gyárinál?