Az a jobbik eset,szerencse. Rallyn nem voltam még sosem,mindig gyorsulni mentem,vagy autóval,vagy motorral.:)A házak között az merre van?Nem a reptéren volt?
Nem.Aludtak.Lacházán az FRT amatőr rally-n voltál?5-6 éve még versenyeztem többek között ott is.Jó buli volt.Főleg amikor nem a kifutó pályákon meg a szervíz utakon volt a verseny hanem a házak között.Azt jobban szeretem.
Értem.Van aki egyszerűen megrémül,és kétségbe esik a sziréna hangjától,sajnos a családban is van ilyen.Megijedt ez a csaj is,és leblokkolt az út közepén. Igen kolbászzsír metál Gen 2-esem volt,de sajnos már eladtam.A gyerekek nem ijedtek meg nagyon? Minket nyáron Kecskemétnél telibe vertek hátulról, de szerencsére nem lett baj,a gyerekek sem rémültek meg.
Nem.Havi rendszerességgel járok arra a gyerekekkel szüleimhez Kunszentmiklósra.Onnan jöttünk haza.A mai napig nem értettem miért állt meg az előtted haladó.Ha jól emlékszem narancssárga Gen2-esed van? Nekem.egy K6-os 1 szériás.
Az a helyzet,hogy az előttem guruló csaj beszart a szembejövő mentőtől,és ahelyett,hogy lassítva félre húzódott volna,inkább megállt az út közepén.Én is épp csak megálltam mögötte.Nincs semmi gond, örülök,hogy nem lett bajotok,annak meg főleg,hogy félre húztad a kormányt mögöttem,mert valószínűleg már nem irogatnék itt,vagy nem lennének lábaim,ha belém jöttök.Ti is Kiskunlacházán voltatok a versenyen?
Csak azért mert akkor kicsi a világ. Úgy néz ki én voltam az és meg kell mondjam én is meglepődtem amikor fékeztem,de csak csúszott a kerék,nem lassult az autó. Ilyen az amikor felhordanak minden szart a mellékútról. Bocs ha megilyesztettelek, de nem volt túl sok választásom,A homokban legalább megállt. Kb az utánam jövő állt meg ott ahol nekem kellett volna.....
Fel. Nem nagy faragással jár. Nincs akkora különbség a két vázvégződés között.
Itt pl. meg is nézhetsz egy készet. Kár hogy összetört...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx_1300_r_hayabusa/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-13521044
Szia!
Nekem nincs, de a neten találsz sok olyan, nálam menőbb csávót, akik csak azt videózzák, mert nem látják a nagy sebességtől, hogy mennyire mennek...
Az új Hayabusát régebb óta várják mint a tömeg gyártott V4-es 1000-es Hondát. Fél éve még voltak kint photoshop-ok 1500-ös, meg turbós/kompresszoros Busákról. Most meg megint kuss van.
Szerintem ha nem is könnyen, de meg lehet oldani, de nem csak a világító berendezéseket kell átkötni. Az ECU se biztos, hogy ugyanúgy van rögzítve, meg a többi dolog, féktartály, fesszabályzó, ilyesmik se..
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy 2006-os busára fel lehet-e rakni a k8-as komplett farokidomot mindenféle átalakítástól mentesen?(kivéve a lámpák,indexek kötözését)
Előre is köszönöm!
Üdv!
Fel. Nem nagy faragással jár. Nincs akkora különbség a két vázvégződés között.
Itt pl. meg is nézhetsz egy készet. Kár hogy összetört...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx_1300_r_hayabusa/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-13521044
Megkérdezhetem hogy az hol volt?
Nekem nincs, de a neten találsz sok olyan, nálam menőbb csávót, akik csak azt videózzák, mert nem látják a nagy sebességtől, hogy mennyire mennek...
http://youtu.be/FN9XNToWqSQ
Teletankkal a dupláját éri.
Érdeklődni szeretnék,hogy 2006-os busára fel lehet-e rakni a k8-as komplett farokidomot mindenféle átalakítástól mentesen?(kivéve a lámpák,indexek kötözését)
Előre is köszönöm!
Üdv!