Bár nem értek hozzá, de egy jó megoldás a melegedés ellen a IAT szenzor (beszívott levegő hőmérséklet) áthelyezése a RAM Air csőre az airbox-ról. (Meleg időben, városi forgalomban a motor hőjétől a légszűrőház alja is bőven átmelegszik, és a gyárilag ide pozícionált szenzor fals adatokat küld az ECU-nak, ami elvesz az üzemanyagból, miáltal még forróbban jár a motor, a következményeket talán nem kell mondanom...)
Ti tudtok valamit amit én nem! Szóval ezeket a gumikat én is próbáltam de ezt nem nagyon lehetett vele csinálni és ugyan olyan gyorsan elkopott.....! Bartokatosz Barátom te már csak tudod, hogy ez nem pálya csak közút!
szia Dotka2 a2006-os kéket hoztam el szerintem nagyon rendben van,ora szerint tudja a dolgát,iszonyat mit tol ,nincs füst,nem csörög nem zörög,élvezem!
Városi közlekedésre szerintem nem alkalmas,melegszik,forr és nehéz! Viszont az M0- ra és az autópályára nincsen nála jobb ,mindezt 6-8 literrel- nem csutkán!
Sziasztok
Uj gumit vettem igy felszabadult a pirelli angel ami rajta volt. 2012es gumi. Elso 2.7-3.7mm, hatso 3.4-4.7mm. 120-190/50
Hayabusasnak 10e ft a ketto db. Markaidegennek 15 e ft. privatban keress ha erdekel
Sziasztok! Kérdeztem már errefelé, hogy egy Hayabusa mennyire lehet alkalmas napi ingázásra (2*30 km, van benne M0 és budapesti városi forgalom is) és bár nem kaptam egyértelműen pozitív válaszokat, még mindig nem vetettem el az ötletet. :) Nyilván nem szereti a dugókat, gondolom melegszik is rendesen a városban - főleg ilyen hőségben - de hát az embernek életében egyszer azért kell egy Busa, nem? :) A kérdés tehát most az, hogy 60 ezer km-rel az órájában mennyire megbízható még egy ilyen, illetve normális közlekedéssel mennyi lehet a fogyasztása? Köszi!
Én most az új Metzeller 01-et próbálom, eddig nem csalódtam benne! Soha nem csúszott meg, vagy vált bizonytalanná.
Én merem azt ajánlani, most van benne 3500-4000 km és semmi kopás nem látszik még rajta! Elvileg többet kell elmenjen mint a Z8!!! Pedig az is sok kilométert bírt!
http://youtu.be/t4-y_qObyz8
És a szelepfedél tömítést?
Képet azonnal grat hozzá.
Uj gumit vettem igy felszabadult a pirelli angel ami rajta volt. 2012es gumi. Elso 2.7-3.7mm, hatso 3.4-4.7mm. 120-190/50
Hayabusasnak 10e ft a ketto db. Markaidegennek 15 e ft. privatban keress ha erdekel
Valakinek elfekvoben elso fekbetet garnituraja elado?
core1493@gmail.com
Én merem azt ajánlani, most van benne 3500-4000 km és semmi kopás nem látszik még rajta! Elvileg többet kell elmenjen mint a Z8!!! Pedig az is sok kilométert bírt!