Nagyon rendes Tőled,de belátható időn belül nem megyek Mo.-ra :-(
Van viszont még két autóm,úgy néz ki azokba jó lesz.
De azért köszönöm!
A Busába tettem valami Castrol 10w40 Power1 -et...:-)
Sport túra gumit hogy lehet ilyen könnyen kinyirni?20 ezret nekem sem sikerült mennem de az biztos hogy a road2 és az angel st is kibirt nâlam 12-16 ezer km-t.. igaz nem hayabusàn ... hanem cbr 1100 xx és zzr 1400..-on
érdekes ez a gumitéma. most van 4 ezer a vadi új metzeler racetec rr k3 gumimban. /pályán is voltam már vele/ nem kímélem, de még legalább 3 ezret adok neki. ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudnám 2 ezer km alatt hazavágni.
Ha normális közuti gumit teszel fel,nem használt vágott slicket az kibir 4-5 ezret,de ha kétzonás a közepe kemény akkor 6-8 ezret is,és azok is tapadnak 15 fokban is mikor a vágott slick semmit nem ér.A 20 ezres futásteljesítmény megint hűlyeség akkor csak gurulgatnak vele.
Persze, gyorsíthatja az is, mivel nagyobb terhelést kap, azonban én 192cm magas vagyok, 100kg és gyakorlatilag 99%-ban utassal megyek, szal nálam is kap bőven terhelést.
Ahogy nézem, neked 2008 előtti van, nekem utáni, de nem gondolom, hogy ez befolyásolná.
Én alapvetően túrázok a motorral, két személlyel. Ritkán húzom oda neki, jobban, habár szeretek dinamikusan menni. Nálam jól teljesít a gumi.
Nem az eszi, ha gyorsan mész, hanem ha nagy erejű indításokat, fékezéseket csinálsz, ha ott erős a csuklód, akkor azzal eteted meg, az egyenletes gyors haladással nem annyira.
Hi!
Ne felejtsd el, hogy a gumi kopása legnagyobb részben a jobb kezedtől függ.
Nekem is Pilot Road 4 van fenn. Már a harmadik garnitúra, eddig mindegyik kibírt gond nélkül 20.000km-t. De ha téped neki, akkor semmi sem fogja kibírni.
Hali! Ismét segítséget kell kérnem...ki milyen gumit rak a motorjára? Nekem most pilot road 4 van fenn de de kb 2500 km alatt minimun a fele elfogyott. :/
A sérült TL1000S-é lesz. Elkezdtük összerakni...lassan jönnek az alkatrészek.
Beszéljük meg, írjuk ki, hogy mikor merre aztán húzzunk, addig míg el nem megy mindenki a családdal nyaralni.
Sziasztok , az en gépem is eladósorba került ! 2008-as 40600 kilometer! Vezetett szervizkönyv! Nem volt törve, megbecsült állapotban! Részletek 06702506185 irányár 2100000
Van viszont még két autóm,úgy néz ki azokba jó lesz.
De azért köszönöm!
A Busába tettem valami Castrol 10w40 Power1 -et...:-)
Arai RX-7V SNELL MERET M. 57-58
Sziasztok tud valaki erről a busáról valamit? :))) Egy barátomnak kellene! :)
Ahogy nézem, neked 2008 előtti van, nekem utáni, de nem gondolom, hogy ez befolyásolná.
Én alapvetően túrázok a motorral, két személlyel. Ritkán húzom oda neki, jobban, habár szeretek dinamikusan menni. Nálam jól teljesít a gumi.
Nem az eszi, ha gyorsan mész, hanem ha nagy erejű indításokat, fékezéseket csinálsz, ha ott erős a csuklód, akkor azzal eteted meg, az egyenletes gyors haladással nem annyira.
Ne felejtsd el, hogy a gumi kopása legnagyobb részben a jobb kezedtől függ.
Nekem is Pilot Road 4 van fenn. Már a harmadik garnitúra, eddig mindegyik kibírt gond nélkül 20.000km-t. De ha téped neki, akkor semmi sem fogja kibírni.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.
https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
Beszéljük meg, írjuk ki, hogy mikor merre aztán húzzunk, addig míg el nem megy mindenki a családdal nyaralni.
Kipufogó leömlő polírozót, Pesten, vagy környékén, tudtok-e ajánlani?