Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hayabusa találkozó!

Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10. Hayakend (Békéscsaba) /50-50%/
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12. Hollo (Győr)
13.Pellez (Pécs)
14. Isti87 (Székesfehérvár)
15. Repelik József "Dotka" (Budapest)
16.IceHawk (Budapest)
17. Zizó (Esztergom)
18. Hayabusaman (Kaposvár)
19. István (Kaposvár)
20. Biri+né (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2
21. Pupos ( Dunaújváros )
22. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
23. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
24. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
25. Hayabusaprezi (várpalota)
26. Zati (várpalota)
27.Petebe(Szombathely)
28. Steni (Pécs)
29. Hayabusaárpi(szolnok)
30. Roland89(Barcs) ?
31.Mr.Hayabusa (Budapest)
32. btibor (Budapest) Xx Stage1
btibor

itt minden normális motoros véleménye számít...
és természetesen iratkozz már fel a hétszentségit
kedves busások

én sem támogatom a 300 vagy a 200+ sem..
azt gondolom balatonfüredig mindenki ki fogja bírni a lassabb tempót.
6 motoros lesz biztosító 30-35 motoroshoz..
ez akarattyai mol-kúttól balatonfüredig érvényes, ez mindössze 37 km..
ezt bármelyikünk ki kell bírja és kérlek titeket arra hogy a többi motoros és a a helyiek biztonsága érdekében oldjuk meg.
aki már most tudja hogy ez a 37 km "tötyörgés"nem fog neki menni az menjen külön füredig..
balatonfüred után nyilván több felé szakadunk de én és egy páran biztosan tartjuk az eredeti tervet a balaton körül, vagyis legalább a déli part végéig...

jó lenne ha nem azért lennénk benne a tévében mert baj volt hanem mert ennyi hayabusát békés, normális tempóban még magyarországon soha nem láttak és hallottak...
Az,hogy most Busád van vagy csak Busás szíved az most mind1.
Én úgy gondolom,ide tartozol még ha csak lélekben is most..

Sajnos sokan "özvegycsinálónak" hívják a Busásokat.
Ezeket a nézeteket szeretnénk megcáfolni, és szeretnénk egy olyan összetartást összehozni és megtartani ami mondjuk Amcsiknál működik.

Volt rádió érdeklődés is,sőt egy Busás társunk újságírói érdeklődésről is tájékoztatott de nem szeretném Hollo társunkat idézve "donornapot" bemutattatni.

És itt nem Mr.,Menyus,stb gondolok....
Mi is tura tempot részesítjük elönyben,föleg idegen egymásnak ismeretlen motorosokkal..
Bár az én véleményem itt mit sem számít
Mi is többször voltunk,sőt 60-65 motoros túrán és a sebesség(nem 40km/h) is működött minden erőlködés nélkül...
Nem csak Te!

Én inkább támogatnám a nyugodt és kellemes együtt motorozást mint az ámokfutást, meg inkább úgy vonuljunk be a köztudatba hogy a busa találka egy kulturált csapat találkálja nem pedig az éves "donornap"!
Voltam többször ilyen létszámú motoros túrán.
Igaz lassabb a tempo de müködik...
Amennyiben:
a résztvevők tudomásul veszik,hogy szabályos alakzatban motoroznak ,azt nem bontják meg,a helyükön maradnak nem lifteznek stb..
Ha vissza olvasol(tok) látjátok,hogy nem számoltunk kb 50 Busásra,így kiírta BB,hogy változott a terv.

Vadulás mindenki ott és ahol akar, de KIZÁRÓLAG A MAGA FELELŐSSÉGÉRE.....
mondjuk ennek az egésznek nem úgy kell kinéznie, mint egy felvonulásnak, mert akkor sosem érünk körbe. megvannak a helyek, ahol meglehet vadulni (nyilván énis megvadulok), de lakott ter. belül és főútvonalakon észnél kell lenni. ezért jók az előre megbeszélt pihi helyek, ott újra lehet egyesülni, becsatlakozni. azért valamilyen egység kell, különben mi értelme? tény, hogy nagyon észnél kell lenni, de hát azt máskor is. egyébként meg majd kialakul.
Sziasztok!

Mr.köszi az észrevételeket és tanácsokat..

Úgy gondoltuk,hogy ez nem 3...-as felvonulás lenne és nyugodtan jöhetnek a hátsó ülés bitorlói is.
A szervezést Menyussal találtuk ki,de sajnos a munkámból kifolyólag keveset voltam gépközelbe így KawaBBusa átvette azt.
Ha valaki a 3..+ tempoban szeretne lemenni azzal sincs gond,de akkor az a klikk majd vagy a pontokon vagy a cél alomáson találkozzon velünk.
Szerintem ennyi Sólyommal motorral rendelkező motorosnál nem biztos,hogy véget szülne a 3..+ tempo.
De mindenkinek a szíve joga eldönteni mit és milyen tempóban szeretne.
A Balaton parti motorozást a látvány(Sólymokra gondoltam) miatt terveztük.
Szeretnénk,ha ez a találkozó jól sikerülne és minden évben megismételnénk. Ehhez szükség van rátok is,hogy minden úgy működjön ahogy kell...
Az utat átbeszéljük jövő héten a Menyussal is és a végső útvonalat megosszuk veletek.

Mindenféle építő ötletet és kritikát szívesen meghallgatunk..
Olvass vissza...a Balaton körbe motorozása probléma ennyi Sólyommal....inkább 40km/h lesz belőle,hiszti,és zsibbadás....de majd a szervezők eldöntik...ha itthon vagyok,akkor ott leszek!
ezt most nem igazán értem
....hosszú-hosszú évek alatt sok mindenhol megfordultunk amíg eme csapat őstagjai egy közösséget alkottak.Voltunk 2-3-4-5-6 motorral,aztán 12-15-tel,és még többel is.....mindíg változott.....De 6-8 motor felett mindíg elszakadtunk egymástól!Ha nem akarjátok megölni a közös motorozás élményét,ami nem a 300-as tempót jelenti,.../felőlem mehet...nem azért írom/...gondoljátok át,és fogadjátok meg Menya javaslatát!Sokszor megjártuk azt az utat!Senki sem fog csalódni!Fontoljátok meg,vagy csak szenvedés lesz! Uff!
Five!Te jössz!
....szerintem helyenként 3.... a gyengébb idegzetűek kedvéért! ...majd a szervezők elárulják talán..... ....de ha baráti körmenet lesz.mint amikor a sok-sok ministráns fiúcskák mennek.....akkor szar lesz...de azt hozzá tenném,hogy ennyi motort egyben tartani fantasztikus film! ....Szlovákiában voltunk 24- 28 motorral.....2 csapatot kellett csinálni....
Hayabusa találkozó!

Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10. Hayakend (Békéscsaba) /50-50%/
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12. Hollo (Győr)
13.Pellez (Pécs)
14. Isti87 (Székesfehérvár)
15. Repelik József "Dotka" (Budapest)
16.IceHawk (Budapest)
17. Zizó (Esztergom)
18. Hayabusaman (Kaposvár)
19. István (Kaposvár)
20. Biri+né (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2
21. Pupos ( Dunaújváros )
22. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
23. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
24. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
25. Hayabusaprezi (várpalota)
26. Zati (várpalota)
27.Petebe(Szombathely)
28. Steni (Pécs)
29. Hayabusaárpi(szolnok)
30. Roland89(Barcs) ?
31.Mr.Hayabusa (Budapest)
...nem....de semmi gond!
Szia!

Kérdés 1: hátmelegítőt hozzuk vagy szigoruan kan buli lesz?

Kérdés 2: kb milyen tempó lesz? Ha sportosabb hangvételű akkor nem teszem fel a túra dobozt, nem szeretném elhagyni .
Szia!

Kérdeztem a szerelőt hogy a Busába megvegyem-e a Motul 7100-t, de azt mondta hogy az 5100 is bőven elég bele! Tökéletesen jó vele!
Itt utánna is tudsz olvasni, aztán eldöntöd hogy neked melyik a megfelelőbb:

http://www.motul-mintabolt.hu/

Én a láncra ezt használom: MOTUL Chain Lube Road Plus

Hát.. Ice hivott

De nem iratkozom fel,, egyrészt nem biztos.. Másrészről kilógok a sorból
Mr.Hayabusa!Ha nekem szólt akkor részben igen! Ha nem akkor elnézésed kérem!Szulta barátomnak van egy K8-as fekete busája,vele még nem beszéltünk a Taliról!
Jocikirály!.....nem ;)
....ott is van egy fehér Busa,ha jól tudom!? ;)