Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak miattad rábeszélem a rajthoz állásra! Hogy lásd a saját szemeddel, hogyan lehet 9.76-ot menni! Mert legutóbb nagyon hitetlenkedtél a 10 alatti idő miatt!
Szerintem egyikünk sem kezdő,van már jópár km mögöttünk,normális tempoban egymásra figyelve el tudunk motorozni,a találkozóhelyeknél meg bevárjuk egymást.Most ha megy elöl egy rendőr 50-nel meg 90-nel akkor sem haladunk jobban,lámpáknál akkor is meg kell állni stb....
Még egy dolog : 4.-én már kezdődnek a középiskolai ballagások , nekem tegnap szolt a sogorom mondtam neki én csak akkor megyek ha esik jó idő esetén megy az asszony meg a lány
Akkor kitalalunk valami okosat..
De szerintem balatonfuredig mindenkeppen eljutunk ennyi motorral is, ott meg meglatjuk tenyleg ki merre akar menni vagy ki unta meg a nagycsapatban a poroszkalast..
Szia.A hivatalos kíséret elég húzós, most lesz Győrben rendezvény amit az egyik barátom szervez, neki 300e forintocskát mondott a szerv a biztosításra.De a nyáron az esküvőmön is akartunk kíséretet, ott a rendőr beszélt le róla hogy megfizethetetlen.
Szia

Nos a kivezeto szakaszon a talalkozas ott lesz ahol a kut mellett van egy mc donalds es ott van az autopalyafelugyelet egy irodaja ahol matricat lehet vasarolni.

Azert hogy mindenki tudja tegnap kiderult hogy nemcsak annyian lennenk ahanyan itt fel vagyunk iratkozva hanem mèg jonne 10-12 hayabusa akik a facebookon gyulekeznek...
Ez egy kicsit modositja a tervet mert akkor mar 40-45 motorral lennenk...
Eddig ugy gondoltuk 20-25 motorral leszunk amivel hivatalos kiseret nelkul is magunk meg tudjuk oldani a balaton kerulot..
Most van Folyamatban az utanajaras hogy a hivatalos kiseretnek milyen modjai vannak..
De a terv akkor is valtozatlan, ha sokan is leszunk, akkor is balatonfuredig egyutt el tudunk menni.. maximum az idopontok csusznak picit
Annyi hogy ha ilyen sokan leszunk akkor meg jobban kell figyelnunk egymasra..

Nem tudom regebbi busasok kozul emlekszik-e valaki hogy magyarorszagon volt-e ilyen merteku es nagysagu hayabusa megmozdulas..
Sziasztok.
Hogy kicsit könnyebb legyen eligazodni, a régebbi kommentekből összeválogattam a találkozási pontokat és időket.

Találkozás 2013.05.04-én reggel 9:30 (ha esik 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán levő Agip benzinkútnál.Aztán Székesfehérvárnál az M7-en a 2. lehajtónál a Shell kúton 10:15 10:20 között találkozó a Dunaújváros felől érkezőkkel.A délről érkező busás társakkal találkozó az Akarattyai Mol kúton 11:00 körül.Onnan kb.11:30 körül indulnánk,és 12:00 fele érnénk Füredre.

A végére egy kérdés:Az M1-M7 kivezető szakasza az a Budaőrsi Média Markt-nál van, vagy el vagyok tájolva?
Es rajthoz is allsz?
Én is elgurulok ha az idő is engedi.
Aki akar gyakorolni a találkozóra, annak itt van lehetősége! Hungaroring motoros nyilt nap!
az jó hír
valószínű én is, főleg ha meglesz a motorom
Én Nagy valószínüséggel megyek!
az lesz az ápr 14.
akkor jössztök kiskunlacházára?
vagy valaki más esetleg..
Most néztem meg az országos bajnokság Ápr. 14-én lesz,meg május 18.-án.Szombaton valami "Poco Locco" gyorsulási lesz,de ez az első a szezonban.
Huha
Azt hittem van meg ido...gabit Megkerdem o indul
Tudtommal most lesz szombaton az első,még Én tettem fel,de szerintem a Tuning Show-n leszek!
Oké! Az én számom: 30/2213467
Sracok
Gyertek kiskunlachazara ott talakozhatnank..asszem 3-4 het mulva lesz
Skacok Ergus-nak a számát megadhatja vaki, mert nekem telefonváltás miatt elszáltak a kontektok! Ha valaki megadhatjs azt Köszönöm!
minden progi érdekel! dumizzunk össze!
30/8215243
Én inkább rendezvényekre járok / Tuning Show,Kunmadaras,Tököl gyorsulási,crossversenyek/,meg néha a haverokkal egész napos túra,meg ha néha ugy tartja kedvem szaladok egy karikát egyedül is!
ok!
de én ritkán szoktam csak úgy gurulni! túrákra szoktam menni!
Ha Feléd tervezek gurulást szólok,ha fordítva írj te is!
OK! benne vagyok!
Üdv Kollega Te laksz legközelebb hozzám,egyszer összefuthatnánk,már a mult héten is kerültem egyet Szolnok felé!