Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...elhívjam a Sport Motort?
Helló Pupos! Igen,ikrek! Csak az enyémen van egy kis eldőlésből származó karc az oldalán!(előző tulaj hagyatéka)
Jó lenne,legalább nem egyedül mennék,de sajnos még nem tudom hogy mikor fogok tudni elindulni,lehet hogy csak a Balatonnál fogok becsatlakozni a gurulásba!
...utóljára Dodó buliján volt kb 15-18 Sólyom együtt!Azóta sosem volt itthon több!
Tittelett!Sajnos még nemtudom,hogy merre vagyok akkor,ezért nem vagyok a listán,de szeretnék veletek lenni,a Gyöngy készen állva várja a startot!Jó lenne egy olyan vidit gyártani,amit az unokáitok is emlegetni fognak!
üdv. ez valami brutális ez a névsor és még nem a teljes. úgy látszik az érdeklődés megfelelő. ez durva lesz. már alig várom.
Mr hayabusának ha lesz hozzá hangulata, színesíthetné a videotárát , osztán visszanézhetnénk téli napjainkban.
Hali.Pont olyan a géped mint az enyém.Ha jössz a talira mehetnénk együtt, útba esek pont.
Hayabusa találkozó!

Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10. Hayakend (Békéscsaba) /50-50%/
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12. Hollo (Győr)
13.Pellez (Pécs)
14. Isti87 (Székesfehérvár)
15. Repelik József "Dotka" (Budapest)
16.IceHawk (Budapest)
17. Zizó (Esztergom)
18. Hayabusaman (Kaposvár)
19. István (Kaposvár)
20. Biri+né (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2
21. Pupos ( Dunaújváros )
22. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
23. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
24. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
25. Hayabusaprezi (várpalota)
26. Zati (várpalota)
27.Petebe(Szombathely)
28. Steni (Pécs)
29. Hayabusaárpi(szolnok)
30. Roland89(Barcs) ?
Sziasztok!
Szeretnék én is feliratkozni a Busa talira!Még kérdéses hogy az adott időpontban meddig dolgozok,sajnos ezt előre nem nagyon tudom ezért egy kérdőjelet teszek a nevem mellé!
Itt is azt tesznek rá amit és ahogyan kérem! És igen szitázással! De jó a minőség és olcsó is! Ez a lényeg manapság a Magyarnak!
Igen de a gép amivel én dolgozom az meg arra van hogy azt teszel rá amit akarsz fotót feliratot akármilyen szín amivel úgymond egyedi lesz...ha jól látom az szita ugye?
Bocsi rosszat töltöttem fel!
Pólómánia.hu Két éve nyűzi az asszony a Busás pólót 1500 Ft- volt / db 100% pamut elején hátulján felirat + Hayabusa jel!
kemény lenne ha komolyan mondanám
Úgyérted olyan mintával amilyet te akarsz/elképzelsz?(elején+hátulján+ujjain?)erre nagyon kiváncs lennék de komolyan
Ha igen akkor azzal tényleg nem tudok versenyezni......
hacsak nem valami nagyon szar minőségű a póló...na de akkor sem
Szia
En motul 5100 10w-40 vagy motul 7100 factory line-t hasznaltam
Penztarcafuggo..
Kemény szavak ezek egy 27 évestől
Boldog névnapot kívánok József!
szia

robotos kollégánk csinál-csinált pólókat 2000-2500 ft-ért házhoz hozva.
inggalléros 3000 ft...
szerintem ha üzletet akarsz kötni jobb ajánlattal próbálkozz
Sziasztok. 2002-es Busához milyen olajat ajánlotok? Motul? És láncban x gyűrűs vagy o gyűrűs? Köszönöm
hát amugy nyilván ha odamennék egy újpestes archoz egy fradis sállal hogy"nézd ilyeneket csinálok,nem kell ujpestes?"akkor meglékelné az agyam ....de amugy meg igazad van jobb az aha lártja az ember hogy mik a lehetőségek ugyhogy csinálok egy tervet....DE HA NEM VESZED MEG KINYIRLAK
Mielőtt megsértődsz ez lemaradt
Te meg képzeld el a pénzt.