1. gondoltam megyek egy kört a balaton körül nyáron, de én olyan magányos farkas típus vagyok ezért gondoltam magamban tartom
dehát jöttetek ti hogy legyen a busmann talalkozó..
legyen mert jó ötlet..
ezért gondoltam besegítek a szervezésben és szívesen teszem mert sok szimpatikus busás van aki talán nem ír ide, de jó lenne összefutni velük legalább egyszer-kétszer évente..
szóval lesz busa találkozó vagy hívjuk akárminek is, ami egy nagyon laza és kényelmes gurulással lesz egybekötve
sajnos sokan csak egy napra érünk rá (és én is a saját ágyamban szeretek aludni)
a tempó kényelmes lesz a pályán az utazó 120-160 km/h
a balaton körül 50-100 km/h
a cél nem a helyi lakosság ijesztegetése vagy a száguldozás
hanem egy baráti találkozó az ország hayabusásaival és egy jókedvű motorozás
ha valaki több napra akar menni vagy száguldozni akar azt is meg lehet szervezni de ez nem arról szeretném hogy szóljon
Megy?
Vagy nem vagy eléggé tökös hozzá?
Vagy anya nem enged?
Tudja a 160km/h-t?!
szóval a lényeg az hogy mindenki jöjjön el egyedül vagy párjával, busával vagy más motorral ha van kedve egy balaton túrához..
Mikor kihirdettük Menyussal a találkozót,utána sajnos a szűkös időm miatt nem tudtam vele foglalkozni,illetve menyus vmiért nem.
De TE a hős meridás (köszönet érte) átvetted a szervezést így kerekedett ki a mára korrekt tervel és szervezéssel lévő közös gurulás......
1. gondoltam megyek egy kört a balaton körül nyáron, de én olyan magányos farkas típus vagyok ezért gondoltam magamban tartom
dehát jöttetek ti hogy legyen a busmann talalkozó..
legyen mert jó ötlet..
ezért gondoltam besegítek a szervezésben és szívesen teszem mert sok szimpatikus busás van aki talán nem ír ide, de jó lenne összefutni velük legalább egyszer-kétszer évente..
szóval lesz busa találkozó vagy hívjuk akárminek is, ami egy nagyon laza és kényelmes gurulással lesz egybekötve
sajnos sokan csak egy napra érünk rá (és én is a saját ágyamban szeretek aludni)
a tempó kényelmes lesz a pályán az utazó 120-160 km/h
a balaton körül 50-100 km/h
a cél nem a helyi lakosság ijesztegetése vagy a száguldozás
hanem egy baráti találkozó az ország hayabusásaival és egy jókedvű motorozás
ha valaki több napra akar menni vagy száguldozni akar azt is meg lehet szervezni de ez nem arról szeretném hogy szóljon
BB és Andryx barátja átvették a szervezést....
Ők a górék már.....
szedd össze magadat
azt üzeni btibor..
azt még vállalom
majd szólok neki hogy kapja össze magát
azt tudjuk hozni 20 perc alatt 130-140 átlaggal..
én nem lassitom a csapatot..és nem is akadékoskodom hiszen vendégek lennénk max sort hajtunk
Szerinted van olyan busas aki esznel lesz...
Keresunk egy okostojast
Viszont az elsőnek kell észnél lennie mert elől 120 hátul 160....
Matekbol pedig jo voltam. .
45 km palyan 130 as atlaggal megteheto nem?
20 perc alatt...