Kicsit megosztónak tűnik nekem ez a fórum...Kicsit az az érzésem sokaknak az a lényeg,h többek legyenek a másiknál,csak az ő gépük a jobb stb.Amíg ez így van addig nem is lesz 100%-os a tali sem mert klikkesedés várható!Legalább is szerintem...
Szia.Igentökéletes lenne. Valóban Pest felől az a második lejáró.Ott jó lenne a csatlakozás, meg van wc stb... akinek kell.Beszélek itt a környéken a busásokkal, hátha van kedvük nekik is jönni.
Ice
A terv nem valtozott..balaton korul megyunk
Aki akar velunk jon aki nem barhol lecsatlakozhat vagy fel
Ezert lesz utemterv amit igyekszunk tartani illetve en megadom a szamom es aki akarja szinten megadja igy ha csuzsas van nèmi kapcsolat lesz koztunk megtalalhatjuk a csoportot..
A menyus indulásával egyet értek én is,mer pl akinek van gyerek stb nehéz hajnalban leadni nagyi vagy máshova és átülni motorra.
Viszont szerintem a biztosításoknak elegek lennénk MI is.
A többes túrákon nekünk bevált.
Mikor kitaláltuk a találkozót azt szerettük volna,ha MI Busások meg tudjuk mutatni itthon is,igen is van összetartás köztünk.
Más országokban működik. Szerintem ezen a guruláson nem 300 lene a lényeg,hanem a közös gurulás BRUTÁL megjelenéssel és dübörgéssel.
A velős pirítóshoz helyet kéne foglalni ennyiünknek,mert a tapasztalat az,hogy kb 20 motoros+utasoknak nem lesz hely sztem.
odafelé a pályán mennénk hogy legyen egy picit tempósabb rész, bár nyilván többen jönnek utassal. természetesen azért is lesz pontos útiterv ha netán vkinek elgurul a gyógyszere tudja hol állunk meg legközelebb és be tud várni minket.
fehérvárnál a m7-en azt hiszem a 2. lejárónál van egy schell kút? és egy étterem is, ahol találkozhatnánk 10.15-10.20 körül.
ha az jó nektek akkor csak átgurulnánk ott és ti csatlakoznátok
így jó?
Rendben
Ha a tobbieknek is jo akkor 9.30 agip kut talalkozo.
10.00 indulas
A delrol erkezo busas tarsak miatt javaslom az akarattyai mol kuton talalkozast 11.00 kor ott cigi-pisi-kv-egyeb
Onnan kb 1/2 12 fele tudnank indulni es 12-1/4 13 -ra odaerhetnenk furedre.
Le lehet foglalni ugy tudom a helyet ezert is jo lenne tudni egy kb letszamot..
Ott be tudna csatlakozni a zala felol erkezo csapat is..
Vki javaslat?
A 8:30 as indulás agyrém! 9:30 tali,és 10.00 indulás.....szerintem,mert akkor Five és Madigabi is tudna jönni
A Balaton körbemotorozását ennyi motorral útvonal biztosítás nélkül felejsd el.
Szerintem legyen a cél Balatonfüred Annabella szálló parkolója,ott van velőspiritós,és addigra kiderül,hogy tudunk együtt menni,a további útvonalat ennek függvényében kéne ott eldönteni.
eltűntél..
lehetek én most az okostojás?
Husvét egy laza gurulás?
A terv nem valtozott..balaton korul megyunk
Aki akar velunk jon aki nem barhol lecsatlakozhat vagy fel
Ezert lesz utemterv amit igyekszunk tartani illetve en megadom a szamom es aki akarja szinten megadja igy ha csuzsas van nèmi kapcsolat lesz koztunk megtalalhatjuk a csoportot..
Viszont szerintem a biztosításoknak elegek lennénk MI is.
A többes túrákon nekünk bevált.
Mikor kitaláltuk a találkozót azt szerettük volna,ha MI Busások meg tudjuk mutatni itthon is,igen is van összetartás köztünk.
Más országokban működik. Szerintem ezen a guruláson nem 300 lene a lényeg,hanem a közös gurulás BRUTÁL megjelenéssel és dübörgéssel.
A velős pirítóshoz helyet kéne foglalni ennyiünknek,mert a tapasztalat az,hogy kb 20 motoros+utasoknak nem lesz hely sztem.
odafelé a pályán mennénk hogy legyen egy picit tempósabb rész, bár nyilván többen jönnek utassal. természetesen azért is lesz pontos útiterv ha netán vkinek elgurul a gyógyszere tudja hol állunk meg legközelebb és be tud várni minket.
fehérvárnál a m7-en azt hiszem a 2. lejárónál van egy schell kút? és egy étterem is, ahol találkozhatnánk 10.15-10.20 körül.
ha az jó nektek akkor csak átgurulnánk ott és ti csatlakoznátok
így jó?
Ha a tobbieknek is jo akkor 9.30 agip kut talalkozo.
10.00 indulas
A delrol erkezo busas tarsak miatt javaslom az akarattyai mol kuton talalkozast 11.00 kor ott cigi-pisi-kv-egyeb
Onnan kb 1/2 12 fele tudnank indulni es 12-1/4 13 -ra odaerhetnenk furedre.
Le lehet foglalni ugy tudom a helyet ezert is jo lenne tudni egy kb letszamot..
Ott be tudna csatlakozni a zala felol erkezo csapat is..
Vki javaslat?
A Balaton körbemotorozását ennyi motorral útvonal biztosítás nélkül felejsd el.
Szerintem legyen a cél Balatonfüred Annabella szálló parkolója,ott van velőspiritós,és addigra kiderül,hogy tudunk együtt menni,a további útvonalat ennek függvényében kéne ott eldönteni.