Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mindíg az vagy.........
a francba pedig eccer jó lett volna egy klikkbe tartozni
Heló!Nekem nem tiszte m a besorolás!Ez belülről fakad
Füred tőlünk kb másfél - két óra. Teljesen jó! Vagy Tihanyis jó lenne lent a kikötőnél! Zala - vas környééről senki?
hello btibi

eltűntél..
hello Tomi

lehetek én most az okostojás?
Ezek szerint nem csak én gondolom így!
Szívemből szóltál....
Azért az nem mindegy milyen értelembe lesz klikkesedés.Mert ha ismerősök és ismeretlenek az érthető!De sztem lesznek az motorosok meg az okostojások!
Hát itt vagy Te is....

Husvét egy laza gurulás?
ekkora létszámnál már természetes a klikkesedés..Ami nem is baj
Kicsit megosztónak tűnik nekem ez a fórum...Kicsit az az érzésem sokaknak az a lényeg,h többek legyenek a másiknál,csak az ő gépük a jobb stb.Amíg ez így van addig nem is lesz 100%-os a tali sem mert klikkesedés várható!Legalább is szerintem...
Szuper. .
Szia.Igentökéletes lenne. Valóban Pest felől az a második lejáró.Ott jó lenne a csatlakozás, meg van wc stb... akinek kell.Beszélek itt a környéken a busásokkal, hátha van kedvük nekik is jönni.
Vas,robotos stb nem jönnek?
Ice
A terv nem valtozott..balaton korul megyunk
Aki akar velunk jon aki nem barhol lecsatlakozhat vagy fel
Ezert lesz utemterv amit igyekszunk tartani illetve en megadom a szamom es aki akarja szinten megadja igy ha csuzsas van nèmi kapcsolat lesz koztunk megtalalhatjuk a csoportot..
A menyus indulásával egyet értek én is,mer pl akinek van gyerek stb nehéz hajnalban leadni nagyi vagy máshova és átülni motorra.

Viszont szerintem a biztosításoknak elegek lennénk MI is.
A többes túrákon nekünk bevált.

Mikor kitaláltuk a találkozót azt szerettük volna,ha MI Busások meg tudjuk mutatni itthon is,igen is van összetartás köztünk.
Más országokban működik. Szerintem ezen a guruláson nem 300 lene a lényeg,hanem a közös gurulás BRUTÁL megjelenéssel és dübörgéssel.

A velős pirítóshoz helyet kéne foglalni ennyiünknek,mert a tapasztalat az,hogy kb 20 motoros+utasoknak nem lesz hely sztem.
szia

odafelé a pályán mennénk hogy legyen egy picit tempósabb rész, bár nyilván többen jönnek utassal. természetesen azért is lesz pontos útiterv ha netán vkinek elgurul a gyógyszere tudja hol állunk meg legközelebb és be tud várni minket.
fehérvárnál a m7-en azt hiszem a 2. lejárónál van egy schell kút? és egy étterem is, ahol találkozhatnánk 10.15-10.20 körül.
ha az jó nektek akkor csak átgurulnánk ott és ti csatlakoznátok
így jó?
És merre lenne az útvonal a Balatonig pontosan?Mert nekem és a Dunaújváros környékieknek Székesfehérvár jobb lenne a csatlakozásra.
Csak ön után! :)
Rendben
Ha a tobbieknek is jo akkor 9.30 agip kut talalkozo.
10.00 indulas
A delrol erkezo busas tarsak miatt javaslom az akarattyai mol kuton talalkozast 11.00 kor ott cigi-pisi-kv-egyeb
Onnan kb 1/2 12 fele tudnank indulni es 12-1/4 13 -ra odaerhetnenk furedre.
Le lehet foglalni ugy tudom a helyet ezert is jo lenne tudni egy kb letszamot..
Ott be tudna csatlakozni a zala felol erkezo csapat is..
Vki javaslat?
A 8:30 as indulás agyrém! 9:30 tali,és 10.00 indulás.....szerintem,mert akkor Five és Madigabi is tudna jönni
A Balaton körbemotorozását ennyi motorral útvonal biztosítás nélkül felejsd el.
Szerintem legyen a cél Balatonfüred Annabella szálló parkolója,ott van velőspiritós,és addigra kiderül,hogy tudunk együtt menni,a további útvonalat ennek függvényében kéne ott eldönteni.