látványosan erősebb a busa,de időben bagatel a különbség....mondjuk 5 perc fehérvárig...kb én 160 fölé nem mennék ...ti meg akármennyivel is repeszthettek
szerintem is, majd meglátjuk. lehetnek még egyéb be nem tervezett külső tényezők is. (murphy mindíg lesben áll). érezzük jól magunkat ez a fontos. és mutassuk meg kőkeményen, hogy van egy ütős hayabusa csapat ebben a telelökött országban. (ja és remélem addigra elrakhatjuk a hólapátot is) uff.
Én tavaly nyáron mikor tömeg van megtettem ugyanezt az utvonalat Jászberényből Toyota Hiace-vel / max speed 120 km/h / 5-szer álltam meg fél-1 órákra,és 7-kor indultam és este 8 után otthon voltam,ugy hogy a Busával bele kell férni 1 napba még normális tempoval is.
Szerintem ez igy jó,aztán majd meglátjuk hogy idővel még hogy állunk /mennyit csúsztunk/ hogy végig tudunk-e még gurulni a déli parton vagy fel az M7-re és irány haza.
Üdv Uraim! Szerintem a 7-es főutat meg se probáljuk,20 motorral felesleges araszolás lesz főleg a Velencei tó környékén,szépen nyugisan legurulunk a pályán a Balcsira,elég lesz ott főutvonalon gurulni.
Szerintem 9 ,9,30-as indulás teljesen tökéletes,azért ha valaki 7-kor elindul otthonrol, 200 km-ről is odaér.
Olyan turaterv hogy mindenkinek jó legyen ugy se lesz,szerintem megfelelő az első,mindenki alkalmazkodjon hozzá,a két napos tura nekem sem jó,én szeretek a saját ágyamban aludni.
45 km kb...az agip kuttol..
Talan meg az xx is tudja 20 perc alatt
Engem mér majd...De a te rendszámodat írja majd felllll.........
már 2 szer futottunk trafiba ... már nem sietek ennyire
Ja és köszi a szervezést.....
De lesz kötél nálem,tudlak húzni.... és olyan lesz mint ha turbót raktál volna fel.....
Maradunk az 1 napos turanal
Kerek kicsi turelmet a hetvegen lesz utiterv
Barki hozzaszolhat es alakithatjuk az utvonalat de alapvetoen maradjon a balaton koruli utvonal
9.30 talalkozas agip kut
10.00 indulas
10.20 fehervar shell kuton talalkozas
10.40 indulas
11.15 balatonakarattya mol mut
11.45 indulas
12.15-12.30 balatonfured velospiritos
13.45 indulas
14.30 szigliget var alatt fagyiszunet
15.15 indulas
Egyenlore..
Epito jellegu velemenyeket barkitol szivesen veszunk
Szerintem 9 ,9,30-as indulás teljesen tökéletes,azért ha valaki 7-kor elindul otthonrol, 200 km-ről is odaér.
Olyan turaterv hogy mindenkinek jó legyen ugy se lesz,szerintem megfelelő az első,mindenki alkalmazkodjon hozzá,a két napos tura nekem sem jó,én szeretek a saját ágyamban aludni.
Ugyhogy az egynapos tura tart ameddig tart..legfeljebb nem lesz teljes balaton kör..
De ha nem, hát nem.....
Padolas.....
Agoo
Kezd elmulni a szer hatasa...