Lehet, de tegnap gurultam! És láttam magamnál sokkal eszementebb embert is. Nagy hófuvás, vizes aszfalt, jövök ki az irodából, és K8-as busmannal elhuz mellettem az ember mint az állat! De csucsforgalomba a Jagellón? Farmerben ,sportcipőben....
Zsir uj azt jelenti, hogy zsir uj? Vagy azt ,hogy Te fényezted? Amugy nyáron majdnem megvettem az ex R1-edet. Szépen volt az is fényezve, csak kár , hogy más semmi szép nem volt rajta...
hali
ez a moci 2009 nyarán is ott volt a szalonban,a sajátomat 3 km re levö akkori suzukitol vettem,mára az is bezárt már,
elsö még a gyári battlax,hátsó guma már volt cserélve...
sok állás aksinak,és összes folyadéknak ami benne van nem tesz jót!moci olaj,fékolaj,hütöfojadék,ezek csere mind..gondolom teli tankkal tárolták hogy a kevés viz is ami üzemanyagban elöfordulhat vagy páraképzödmény ne okozzon korroziót a tankban,egy motornak az állandó állás is olyan káros tud lenni mint ha hülye használta volna!
udv zoo
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám! Sajnos ritkán jutok gép közelébe, mert ez a kamionos meló sajna ilyen. Jólesik, hogy gondoltatok rám! Mégegyszer KÖSZÖNÖM!
Megvan hozzá minden gyári cucc,Kipuff,plexi,púp.
Szép,érdemes megnézni! Friss műszakival!
Idén februárban járt le a műszaki,nem mentek vele ebben a szezonban 1 métert sem. Pöccre indúlt szép a hangja!
Kérdés: ezeknek a busáknak a bal oldali deknijén nincs Suzuki felirat?
Nem tudom,kérdezem!
a zsir uj azt jelenti hogy original még motoron nem volt....