Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
a zsir uj azt jelenti hogy original még motoron nem volt....
Lehet, de tegnap gurultam! És láttam magamnál sokkal eszementebb embert is. Nagy hófuvás, vizes aszfalt, jövök ki az irodából, és K8-as busmannal elhuz mellettem az ember mint az állat! De csucsforgalomba a Jagellón? Farmerben ,sportcipőben....
Öregszel! Nincs hóvihar én nem motorozol? Ez már a vég....
Zsir uj azt jelenti, hogy zsir uj? Vagy azt ,hogy Te fényezted? Amugy nyáron majdnem megvettem az ex R1-edet. Szépen volt az is fényezve, csak kár , hogy más semmi szép nem volt rajta...

Hello Busa!

És isten éltesse az ünnepeltet!
Új idom, régi logóval!?
Hi!
ja még annyit hogy dobozában és zsir uj
az ülés pup ajándék és szinre van fujva
érdeklődni:reeeman@freemail.hu vagy:
http://akosmotorbikedesign.hup...
sziasztok eladókoplett hayabusa 08 idomszett 220 e ért: apró felfogatási hibával de konnyen javitható:

Hepi Börzdély cimbi

ez a tábla nagyon jó lenne
jómagam is csatlakkozom ,Boldog Születés Napot Kivanok!
hali
ez a moci 2009 nyarán is ott volt a szalonban,a sajátomat 3 km re levö akkori suzukitol vettem,mára az is bezárt már,
elsö még a gyári battlax,hátsó guma már volt cserélve...
sok állás aksinak,és összes folyadéknak ami benne van nem tesz jót!moci olaj,fékolaj,hütöfojadék,ezek csere mind..gondolom teli tankkal tárolták hogy a kevés viz is ami üzemanyagban elöfordulhat vagy páraképzödmény ne okozzon korroziót a tankban,egy motornak az állandó állás is olyan káros tud lenni mint ha hülye használta volna!
udv zoo
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám! Sajnos ritkán jutok gép közelébe, mert ez a kamionos meló sajna ilyen. Jólesik, hogy gondoltatok rám! Mégegyszer KÖSZÖNÖM!
Isten éltessen Busati
Isten éltesse Busati barátunkat!
Busati
Nekem úgy tűnt lehet valós...
Azért mondtam hogy érdemes megnézni!
Éppen azt akartam kérdezni, hogy láttad, valós lehet a 1Oezer?

Sajnos nem értek a sólymokhoz, ezt nektek kéne tudni, hogy hol milyen felirat van, ezért kérdezteek benneteket.
nincs.
Megvan hozzá minden gyári cucc,Kipuff,plexi,púp.
Szép,érdemes megnézni! Friss műszakival!
Idén februárban járt le a műszaki,nem mentek vele ebben a szezonban 1 métert sem. Pöccre indúlt szép a hangja!

Kérdés: ezeknek a busáknak a bal oldali deknijén nincs Suzuki felirat?
Nem tudom,kérdezem!