Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nocsak, egy próbát megér szerintem.
a cég holland, a gyártás távol keleti
Szép estét mindenkinek
Mellesleg jó éjt, holnap meló.
Holland gyártmány
távol keleti gyártás, de gyanítom, hogy nem Japán...
Ez gagyi akksi lenne?

Landport
az tényleg mindenütt annyi
dotka,

egy darabig követtem.... mintha nagy gáz húzásnál rángat vagy valami ilyemsi volt?! vagy keverem...
valaki nem tud esetleg hayabusa 2008-tól...
- komplett blokk
- ECU kábelköteggel, erzékelőkkel
- esetleg törött komplett motor...
Esetleg hibakód van?
dotka,

Padom van, mit szeretnél megnézni?!
Gyárit szeretnék, és azt is színre fújni.
Azért köszi.
Esetleg ez tükörnek?

tükör
Szép jó estét mindenkinek! Ma haza hoztam a motoromat a szervizből, mondván sajnos nem tudják mi a baja a szerviz nevét barátom kérésére nem írom ki. Szeretném megkérdezni hogy tud-e valaki olyan szervizt Magyarországon ahol padon minden hibát meg tudnak nézni. Már fizettem annyit semmiért hogy el sem hiszitek. Én magam és a haverok segítsége már kevés. Előre is köszönök minden segítséget.
Köszi az infót, sokat segítettél.
A matrica akkor a legnagyobb cumi, hacsak nem találok valami profit aki lemásolja.
Akksira tipped, mer mindenhol 20 rugó
Javasoltam már pár embernek Pinkmotors-os tükröket, még senki sem panaszkodott, talán minimális mértékben a színe tér el a gyáritól, de a használhatóságban nincs különbség. Matricát meg csak gyárit tudsz venni, vagy belefújatod airbrush-al.
Színkód meg: YU7 (pearl crystal red) YAY (pearl nebular black)
Egy Suzuki felirat kb 2000 forint az USA-ban, a két csík pedig kb. 10000 (természetesen plusz posta és esetleges vám és ÁFA)
További kérdéseidet is várom szeretettel.
Itt hírdeti magát matricakészítő, érdemes megpróbálni.
Az én motoromon fos utángyártott van.
Matricára nincsen valami tipped?
Nem tudom, most kezdtem bújni a netet, bár Menyus azt mondta h az után gyártott az fos. A gyári meg 15 ezer körül van per darab.
kb 10ezer a két tükör, szerinted a bontott mennyi?
Esetleg bontott?