Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a szalagosat láttad?
NEEEEEEEEMMMM!bár végül is tök mindegy...
ugyis rajtam röhög az egész fórum....
tegnap mikor küldted,még a csajom is....
akarod, hogy megint belinkeljem ide, hogy ne kelljen visszaolvasnod?
Egész ügyi vagy a parketten
de jó is lenne...simán elvállalnám!csak itt az a gond,hogy én rohadt nehéz vagyok a sok izomtól,ami rajtam van...
de ha majd nyáron is igy gondolod,játszuk meg!
megfejeljük az én motorommal,plusz egy teljesen szériával.
ezt a táncos vidit sosem fogom tudni lerázni magamról.jol elintézted a sorsomat...
A tánctudását nézve elvállalja!
Vigyázz, nehogy megtetszen neki....
Szewa!
Szewa!
Majd nyáron azt fogom csinálni, hogy felapplikálok egy kamerát, meg egy GPS-t is a motorra, és megkérem Coolrider barátomat, hogy menjen egy kört a motorommal, mert én már öreg vagyok az ilyesmihez. Csak nem tudom, hogy el meri-e vállalni ezt a feladatot.
Vagy légüres térben csinálta a felvételt!
Nem a valós kilómétert mutatja ez egyértelmű...
Látod erre nem is gondoltam.
lehet,hogy a csávó mindössze 12kg,és azért gyorsul ugy a motor.nem?
Köszönöm a segítséget, ha visszakapom a motorom, egyből nekiugrok a futóművet állítani...
Nekem az volt a baj, hogy nagyon kemány volt az eleje (a nyomócsillapítást telejesen kitekertem,és jobb is lett), akkor lehet, hogy nem öreg, hanem rossz olaj van benne?
Miröl maradtam le?
Bár lehet tudom,amit tudnom kell?
Csak hogy rádobjak egy lapáttal!
XX-em állo helyzetböl,hatodikban indulva,4,8-másodperc alatt van 200-on!Persze közben erösen fékezek is,nehogy véletlenül 4-másodperc(gyári adat) alá vigyem az idöt!Még a gyárban megharagudnának!
Különben meg benéztétek... az enyém ennél sokkal jobban gyorsul 200-300-ig... nemtom mivan nálatok...
Pista. Nem értessz hozzá. Érted? Azé! Addig reszelted mígnem elgyengült vaze. Ennyi.
Akkor nem szóltam semmit, nem is értem, hogy az én motorom hogy lehet ennyire gyenge...
Teljesen gyári lánckerék volt rajta csak annyi hogy aluminium volt, direkt felhívtam a barátomat és megkérdeztem.Keréken volt 187,8 Le.
köröl=körül
a Yoshi rendszer ad rá kb. 10 lóerőt, úgy már akár 165 ló is megvan a hátsó keréken, ettől a teljesítménykülönbségtől még nem fog 200-300-ig olyan elementárisan gyorsulni, mint a filmen. az enyém anno a méréskor volt 176, azóta kb 185-190 köröl van keréken, de hidd el nekem, hogy korántsem gyorsul úgy... Vagy nem merem neki húzni? De akkor miért fogyasztotta ki a tank 1/3-át tegnap kb 50 kilométer alatt.
chip tuning?
az nem a dizel golfokban van?