de jó is lenne...simán elvállalnám!csak itt az a gond,hogy én rohadt nehéz vagyok a sok izomtól,ami rajtam van...
de ha majd nyáron is igy gondolod,játszuk meg!
megfejeljük az én motorommal,plusz egy teljesen szériával.
ezt a táncos vidit sosem fogom tudni lerázni magamról.jol elintézted a sorsomat...
Majd nyáron azt fogom csinálni, hogy felapplikálok egy kamerát, meg egy GPS-t is a motorra, és megkérem Coolrider barátomat, hogy menjen egy kört a motorommal, mert én már öreg vagyok az ilyesmihez. Csak nem tudom, hogy el meri-e vállalni ezt a feladatot.
Köszönöm a segítséget, ha visszakapom a motorom, egyből nekiugrok a futóművet állítani...
Nekem az volt a baj, hogy nagyon kemány volt az eleje (a nyomócsillapítást telejesen kitekertem,és jobb is lett), akkor lehet, hogy nem öreg, hanem rossz olaj van benne?
Csak hogy rádobjak egy lapáttal!
XX-em állo helyzetböl,hatodikban indulva,4,8-másodperc alatt van 200-on!Persze közben erösen fékezek is,nehogy véletlenül 4-másodperc(gyári adat) alá vigyem az idöt!Még a gyárban megharagudnának!
a Yoshi rendszer ad rá kb. 10 lóerőt, úgy már akár 165 ló is megvan a hátsó keréken, ettől a teljesítménykülönbségtől még nem fog 200-300-ig olyan elementárisan gyorsulni, mint a filmen. az enyém anno a méréskor volt 176, azóta kb 185-190 köröl van keréken, de hidd el nekem, hogy korántsem gyorsul úgy... Vagy nem merem neki húzni? De akkor miért fogyasztotta ki a tank 1/3-át tegnap kb 50 kilométer alatt.
ugyis rajtam röhög az egész fórum....
tegnap mikor küldted,még a csajom is....
de ha majd nyáron is igy gondolod,játszuk meg!
megfejeljük az én motorommal,plusz egy teljesen szériával.
ezt a táncos vidit sosem fogom tudni lerázni magamról.jol elintézted a sorsomat...
Nem a valós kilómétert mutatja ez egyértelmű...
Nekem az volt a baj, hogy nagyon kemány volt az eleje (a nyomócsillapítást telejesen kitekertem,és jobb is lett), akkor lehet, hogy nem öreg, hanem rossz olaj van benne?
Bár lehet tudom,amit tudnom kell?
XX-em állo helyzetböl,hatodikban indulva,4,8-másodperc alatt van 200-on!Persze közben erösen fékezek is,nehogy véletlenül 4-másodperc(gyári adat) alá vigyem az idöt!Még a gyárban megharagudnának!
az nem a dizel golfokban van?