Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fekete úr.

Nem tudom, hogy emlékszel még rá, hogy beszéltük a motoromról, hogy mi lehet a baja.
Szétszedték, a henger és a dugók hibátlanok, alig látszik rajtuk kopás.
A hengerfej volt a hibás, az miatt fogyasztotta az olajat, konkrétan a szelepszár szimering volt elöregedve, és az ott beszivárgó olaj bekokszosította a szelepfészket.
Gépműhelyben csinálják a hengerfejet, még a szelepvezetőket kell megmérni, hogy mennyire vannak megkopva.
Futómű beállítással kapcsolatosan kérném a segítségedet, azt szeretném elérni, hogy a súlypont előre kerüljön, az elején kitekertem a rugó előfeszítést, és a nyomócsillapítást, is hogy puha legyen, mert agyon kemény volt (szerintem ki kel már cseréli a gátlóban az olajat).
A hátuljához még nem nyúltam, azt lehet emelni?
Ha cserélem a gátlókban az olajat, akkor Te milyet ajánlanál?
Én nem pályázok, és lábtartót sem koptatom az utcán, az lenne a fontos, hogy könnyen irányítható legyen a motor, és a gidres gödrös kanyarokban ne pattogjon le az útról.
Majd mondd meg a mesterednek, hogy vegyen egy Speedohealert és állítsa hozzá a kilométerórát a lecserélt áttételhez...
http://www.sportmotor.hu/motor... itt a mesterem ö tolja a busznak csak ragad rám valami a koszon kivül is.
hahahaha jó duma vaze.
Na ere gondoltam én is de a haverjaim lepencéznek nem de jó a ring is.
Egyszer olvastam valahol: Hajts lassan és élvezd a tájat, vagy hajts gyorsan és épülj bele!
akkor ismerkedj gyorsan,aztán ha jobb idö lesz megyünk a ringre!
lehet,hogy ott egy kicsit karcos lesz,de sebaj!
Ja egyébként lassan jársz tovább élsz najó ez faszság inkáb amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
Nekem ez az elsö nagy mocim még csak ismerkedek vele én bevalom másokal szemben, és még elégé tisztelem az erejét.
MIRE GONDOLSZ futás kung-fu esetleg moci vagy piros pecsenye.
akinek tul szép a motorja,az sokszor lassan megy vele...
Mire gondol koléga úúúúúr.
KUKUCS
szép a mocid,ez tény.de vajon elég gyors vagy-e?
otvan az enyém néz és csodáld.
Ha egyszer lesz saját vasam akkor biztos kitalálok rá valami rendszámtábla mozdító mókát...
Csigábor hogy jobb képel vagy kép nelkül CSAK POEN NEM KELL BERÁGNI KÖZCSI:
Na igy van az enyém csodásán müködik hibája nincs.
csak tényszerű!
áruló cool!
EZ ITT A CSIGÁBOR.aki a csajom öccse,és sokszor lenyúlja a motoromat...
utánanéztem,nem te voltál gyugyu pajtás,hanem a csákány.sorry..
CSÁKÁNY kolléga!
nagyon el vagy tűnve!biztosan a rendszámfelhajtó projekt foglal el ennyire...
JELENTKEZZ!
COOLRIDER VÉTELEN....
nem te mondtad anno,hogy van egy felhajthatos rendszámtartód,amit kicsit megbizhatobbá kell tenni?
és ha kész lesz szólsz.nem te voltál?