Mint tudjátok 2009. Szeptemberében az Amargo Kft sajnos bezárt.
Az okokat hadjuk.
2010 Januárjától viszont a Redbaronnál helyezkedtem el mint értékesítő és szervizes.
A cég használt japán motorkerékpárokkal foglalkozik.
A jövő évben kiterjesztette profilját az új Suzuki, Honda és Kawasaki modellek forgalmazásával is.
Amennyiben szükségetek van bármilyen japán motor alkatrészeire az már jóval rövidebb időtartam alatt tudom nektek Januártól beszerezni mint a kereskedők és nem kell várni rá heteket.
Remélem jövőre segítségetekre tudok lenni a számotokra megfelelő kiszolgálással.
Sebesen közeleg a karácsony este,vajon a fa alatt ajándék lesz-e? Kívánom, hogy legyen ott minden, ami kell,s életed útját siker kísérje el! BOLDOG KARÁCSONYT!
Zo & Zsu
Vagy ne fenyegetőzzek?
Mint tudjátok 2009. Szeptemberében az Amargo Kft sajnos bezárt.
Az okokat hadjuk.
2010 Januárjától viszont a Redbaronnál helyezkedtem el mint értékesítő és szervizes.
A cég használt japán motorkerékpárokkal foglalkozik.
A jövő évben kiterjesztette profilját az új Suzuki, Honda és Kawasaki modellek forgalmazásával is.
Amennyiben szükségetek van bármilyen japán motor alkatrészeire az már jóval rövidebb időtartam alatt tudom nektek Januártól beszerezni mint a kereskedők és nem kell várni rá heteket.
Remélem jövőre segítségetekre tudok lenni a számotokra megfelelő kiszolgálással.
Petrási Csaba
Redbaron Kft
06-30-331-83-13
petrasicsaba@gmail.com
Már ezért is megéri a karácsony
Mr.+Mr.-né
Gábor Adri