Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, majd ha aktuális lesz hívjál!
Halihó
Helló Gyerekek hóhóhóhó.
A fórum lelkiismeretét hallottuk!
De jó lenne,csak mostanában nem ez a legnagyobb gondom sajnos
azé jo lenne,ha aki itt forumozik annak mindegyiknek ki lenne töltve az adatlapja!
ez manapság a minimum!
Ha két vákumcső jön ki belőle, akkor ez azt a csappantyút mozgatja, ami szabályozza a beszívott levegő sebességét. Kicsit csökken a nyomaték alsóbb tartományban, míg felül elvileg javul a teljesítmény. nézd meg, hogy benne van-e a légszűrőházban a csappantyú, elvileg azt is kivették.
1általán erre az alkatrészre gondolsz?
Üdvözlet!
Kicsit szétszedtem a vasat és találtam egy "szerintem vákumszelepet" bal oldalon a vázhoz rögzítve a szívótorkok mellett, de nincs rákötve semmi Tudja valaki hogy az mit szabályoz és hogy miért lehet kikötve?
Szia menya!
Na mi van a dobozkával? Ne nézzék meg mégegyszer? Van valami másik variáció is!
Jó napot mindenkinek!
Hát akkor maradj is a földön!
Realista vagyok vazz!
szép estét ide is !
Pityusz... ne ábrándozz....
Szerintem jó ha +5-6 lovat ad!
Szerintem nagyon jó az ötlet.
Tényleg jó volna jövöre összehozni egy ilyen napot ,egy Hayabusás talit ahol, meglehetne oldani egy ilyen mérési dolgot, és bele lehetne merülni a rejtelmekbe
Nem kételkedek abban, hogy az a pad ezeket az adatokat mutatta. Egyedül a pad pontosságát kérdőjelezem meg egy kicsit...
Nekem meg van az összes előzőmotoromon történt változtatás utáni mérések összes adata és hát a tény az hogy bizony nem hülyeség egy ekkora teljesítmény adat!Például az 1000-es sv-n két Raptor végdob is dobot 8 Le-t, Hayabusa k8 két Micron GP végdob dobott rajta kb 11 lóvat ezek főtengelyre számított adatok, és a két micronhoz képest a külömbség, most a full rendszerrel mértünk KERÉKEN 190 lóvat. Számoljátok át és az eredmény nyilvánvaló Sőt tovább megyek egy másik Hayabusa k8 ,hengerfej módósítás után (vezérműtengely ,stb....) full rendszerrel dobta a 200 le.t keréken ,és hát azzal motorral a srác elég sok gyorsulási versenyt meg nyert idén
Teljesen reálisnak tartom,amit írtál,189keréken kb.215 főtengelyen. Én 210-et írtam főtengelyen.