Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király Itt szereltettél klímát a busába
Igaz hogy Te deszki vagy, de nekem az esküvőm időpontja december 1.
tuningpgy!
Hívj fel és minden kérdésedre válaszolok, mivel én is Szegedi vagyok!
Sziasztok. Először írok fórumra, olyan kérdésem lenne mindazokhoz akik(nek) van, volt hayabusájuk, hogy egy ilyen kaliberű és szinte szállóigévé vált motor szervize, javítási költsége, úgymond azok a költségek milyen összegeket érintenek amelyek egyszerű túrázáskor érintik az embert ha ilyen motort vásárol. Szeretnék venni egy Hayabusát de nem tudom milyen költségellel számoljak alkatrész terén. PL Olajcsere, első-hátsó fékbetét, kuplung, vezérműlánc feszítő, lánc-lánckerék, meg ilyenek. Ha valamit kihagytam volna akkor írjátok oda légyszives. Azért érdekelne mert tudni szeretném mire kell számolnom ha valamihez nyúlni kell. Vagy ha tudna valaki mondani egy webcímet ahol bizonyos alkatrészek árai után tudok nézni akkor azt is megköszönném. Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Menyus, az ilyet Te szereted nagyítgatni
Mi 2500 méteren kaptuk a jeget, eleve 8 fok volt, és 136 kilométerre a szállástól.
Én is az ítéletidőben jöttem haza,ahogy kell.....rövidgatya-póló,szlalomozás volt,fákat kellett kerülgetnem...
Szétáztam+átfagytam
Kis ízelítő a jégből:
Itthon!
zorro=mázlista!tényleg mákod volt!kevés ilyen rendör van,az fix!
Tényleg elég kihalt a topic, ezért leírok egy kedves kis storyt:

Két napja Balcsin nyaraltunk és Badacsony aljában már előre jelezte egy sv1000s-es kolléga hogy lassan mert jardok vannak, jó lassít... kanyar után motoros rendőr. Már messziről sétál ki az útra én már bólogatok, indexelek jelezve, hogy természetesen megállok.
(mit veszthetek rendszám letakarva egy k*rva nagy lakattal, vágott slik, "baromi halk" kipuff...)
Rendőr - papírokat, stb. nézi a lakatot - "mivan félsz, hogy ellopják"- na story elmesél, azán baromira lespanoltunk, nagyon jó fej volt a srác! Úgy ellenőrizte a forgalmiban szereplő rendszámot, hogy felemelte a lakatott! Rég csalódtam ilyen kellemeset a rendőrökben!

Azért még megjegyezte, hogy a hátsógumim lassan cserés (- kis mosolyal).
Mondtam ja tudom! (egy nappal előtte tetettem fel csak hát slikk... K*rva nagy betükkel rá van írva NOT FOR HIGHWAY USE)
Én is ezen gondolkoztam...
Sose tudhatod mi van rajta...
Lehet, hogy női mosdó jobbra, vagy mit tudom én...
Szia!

Biztos hogy azt jelenti?
Nem azt hogy körtebefőtt?
Üdv mindenkinek! Cool13 légyszi jelentkezz, vagy ha valaki tudja a telcsiszámát azt megköszönném! Mr! Jó az új vidi! Menyus! Hogy vagy? Ha valaki tud 1 jó Tv szerelőt az jelezze légyszi. Köszi!
hali mindeki!
Jó estét nagyok!
Mivel nem pörög a topik beteszek egy képet
Elkészült szerdán az új tetoválásom.
A dátum rosszul volt beállítva a fényképezőn

Jelentése Oroszlán
Nemgyözök visszaolvasni
Nagy élet van itt.
Nos a többség döntött!
Leugrunk Riekába!Akit érdekel jelezze!
Horvátország (rieka)2-napos

Az idöpont Augusztus 8-adikai hétvége lenne!
Helyszin(Rieka) 2-napos lenne.Szombaton reggel indulás(ugy 7-ora körül),lecsattognánk pályán Riekába oda-vissza pályán!.Ott keresnénk valami kempinget(ahol megalszunk egy északára),oszt irány a tengerpart,meg az északa!Másnap(vasárnap) meg haza valamikor kora délután.

1)Milka+Milkáné
2)Maistear 1-napos Mátra(kérlek dönts)
3) Lion+kisvirág
4)Szabat+Ági
5)Fiveurban
6)Pep

Egy

ébként ha ilyen cskély lessz a jelentkezök létszáma,simán nyitottá teszem a jövöhéten!Többen jelezték(nem XX-esek),hogy szivesen jönnének!Ráadásul a szivemhez közel álnak!
ma edzés termés...Talma a háttérben

Ti tényleg nagyon fáradtak lehettek!