Szerintem, jobban jársz, ha ki mész Olaszorszába, és ott vásárolsz.
Nem feltétlenül azért, mert hogy olcsóbb, hane, mert ott legalább va választék, és nem hitegetnek hónapokig, hogy nemsokára jön árú....
November óta nem tudtak nekem kesztyűt hozni a Pardinál!
Ja, és még engem csesztek le hogy mit követelőzök!
Majd elnézést kértem, hogy szeretnék venni egy 60 e.Ft-os kesztyűt, és November óta nem képesek meghozni nekem...
Sajnos nincs pénzük e kereskedőknek, és nem tartanak raktáron nagy mennyiségű árút.
ez azért jó hír!
Talma a motogp top kategóriában! link
igaz még a sereget hajtja de gyorsan tanul,ezt már bebizonyitotta!
holnap 13:55 M1 en élö közvetités
Nekem Spidi ruham volt, most Alpinstar van.
Szerintem, ha ilyen felsőkategoriás ruhát választasz rosszul nem járhatsz, de a ruhák szabása nem csak márkánként, hanem még típusokként is változik.
Csak olyan ruhát vegyél meg amit van lehetőséged felpróbálni.
Az Alpinstar nagyon jó, nekem ennek a szabása jött be a legjobban.
Meg vannak rajta olyan apró részletek, amin látszik, hogy van fejlesztés a ruha mögött. (torziósrészek, szellőzés, stb..)
néztem azokat is, de superzone-ban, most folyamatosan vagy 50e-el olcsóbbért adják a cuccokat, szóval a 2k-s rucik vannak 150ért úgyhogy egyenlőre ezek vannak előnyben
Nem feltétlenül azért, mert hogy olcsóbb, hane, mert ott legalább va választék, és nem hitegetnek hónapokig, hogy nemsokára jön árú....
November óta nem tudtak nekem kesztyűt hozni a Pardinál!
Ja, és még engem csesztek le hogy mit követelőzök!
Majd elnézést kértem, hogy szeretnék venni egy 60 e.Ft-os kesztyűt, és November óta nem képesek meghozni nekem...
Sajnos nincs pénzük e kereskedőknek, és nem tartanak raktáron nagy mennyiségű árút.