Van egy kis műanyag kütyü erre a célra.Motoros boltokban láttam ilyet,de általában a felnicsíkokhoz is adnak.
Bele kell fűzni,és a felnihez szorítva szépen,gyűrődés nélkül felvezeti a "csíkot".
Nekem is van itthon pár darab,ha sehol nem találsz,küldhetek neked egyet.
Megint egy segítségkérés: a felnire való fényvisszaverőcsík felragasztásával kapcsolatban. Vettem egy 4db-os szettet, kivettem a csomagból és látom, hogy ez egy egyenes vonalú 5-6 mm-széles szalag. Ezt kellene felragasztani a felni ívére. Próbálkoztam, de a belső felén a kerületváltozás miatt apró gyűrődések keletkeztek. Aki ragasztott már ilyet és tökéletes lett legyen oly kedves és mondja el a technikát. Melegíteni kell esetleg, vagy hogy lesz jó?
Először tankot cseréltem, és ezzel együtt az AC csatlakozóját is a kábelkötegen . Aztán tavaly amikor összetörtem magam, és a tank is kilyukadt, akkor a belső AC foglalatát áthegesztettem a régi tankomba.
ja, hogy ha valaki tölti és nézi: a videó 3 külön videóból lett összeillesztve, szóval vannak benne megállások és kamera lekapcsolások... na ott nincs vége, folytatódik pár mp. múlva
Thx
Bele kell fűzni,és a felnihez szorítva szépen,gyűrődés nélkül felvezeti a "csíkot".
Nekem is van itthon pár darab,ha sehol nem találsz,küldhetek neked egyet.
Vagy Motorral?
Megint egy segítségkérés: a felnire való fényvisszaverőcsík felragasztásával kapcsolatban. Vettem egy 4db-os szettet, kivettem a csomagból és látom, hogy ez egy egyenes vonalú 5-6 mm-széles szalag. Ezt kellene felragasztani a felni ívére. Próbálkoztam, de a belső felén a kerületváltozás miatt apró gyűrődések keletkeztek. Aki ragasztott már ilyet és tökéletes lett legyen oly kedves és mondja el a technikát. Melegíteni kell esetleg, vagy hogy lesz jó?
Előre is köszönet!
Szép jó estét mindenkinek!