Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legközelebb mondd neki,hogy:Hayabusám van!-ettől majd eltátja a száját,és akkor közelebblépsz.....
kiröhögtek
Jóóóóó estét!
Hogy jártam
szedem,mint a náthát
A már említett műanyaggal, és hajszárító segítségével tettem fel, annak idején.
Napot mindenkinek!
Nekem van olyan kis lószarom amibe be kell füzni a csíkot és nem kell foglalkozni a távolsággal csak nyomni 1000-el.
Hozz egy börönd 10000-est
Nah, akkor kezdek megnyugodni... Már azt hittem, hogy felnicsíkot is úgy ragasztok, ahogy motorozni tudok
Thx
Van egy kis műanyag kütyü erre a célra.Motoros boltokban láttam ilyet,de általában a felnicsíkokhoz is adnak.
Bele kell fűzni,és a felnihez szorítva szépen,gyűrődés nélkül felvezeti a "csíkot".

Nekem is van itthon pár darab,ha sehol nem találsz,küldhetek neked egyet.
Autoval?
Vagy Motorral?
Akkor majd holnap!
Gabi! Hívhatlak most?
Hello Mindenkinek!

Megint egy segítségkérés: a felnire való fényvisszaverőcsík felragasztásával kapcsolatban. Vettem egy 4db-os szettet, kivettem a csomagból és látom, hogy ez egy egyenes vonalú 5-6 mm-széles szalag. Ezt kellene felragasztani a felni ívére. Próbálkoztam, de a belső felén a kerületváltozás miatt apró gyűrődések keletkeztek. Aki ragasztott már ilyet és tökéletes lett legyen oly kedves és mondja el a technikát. Melegíteni kell esetleg, vagy hogy lesz jó?

Előre is köszönet!
Pénteken megyek Pestre, ha valakinek kell valami hívjon!
Ha neked ez a baja, és nem tudsz máshonnan felhajtani, akkor eladom neked.
Először tankot cseréltem, és ezzel együtt az AC csatlakozóját is a kábelkötegen . Aztán tavaly amikor összetörtem magam, és a tank is kilyukadt, akkor a belső AC foglalatát áthegesztettem a régi tankomba.
Sziasztok!
Szép jó estét mindenkinek!
Töltöm, töltöm! Nézem, nézem!
ja, hogy ha valaki tölti és nézi: a videó 3 külön videóból lett összeillesztve, szóval vannak benne megállások és kamera lekapcsolások... na ott nincs vége, folytatódik pár mp. múlva
Ezek az osztrák túrák mindig jók,nehéz elhibázni!Gratula!