2009. június 21. (vasárnap):
Vasárnap Esti motorozás 17:00 – 20:00 óráig.
Időterv: 2 csoport, „A” (lassú és „B” (gyors/licences) mindegyik 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás
“A” csoport “B” csoport
17:10 - 17:30 17:35 - 17:55
18:00 - 18:20 18:30 - 18:50
18:55 - 19:15 19:20 - 19:40
Utas motoroztatás: 19:45 - 20:05
Menyus!
Gyógyulj gyorsan, nekem is meg kellene tanulnom moccolni! Busmannak szinta semmi baja, te meg a jövő héten már a könyököddel koptatod az aszfaltot oszt kész! Hajrá, majd talizunk a köv. partin!
Remélem az lesz a baja!
Gondolkodtam azóta még rajta....
Ha nem ez a baja, akkor valami úgy elállította az ECU-t, mint a xar.
Akkor van jó pár megoldás....
Első körben alul adunk neki + üzemanyagot a gyári ECU-n keresztül és meglátjuk mi történik
A tankot izekre szedtem, de jelentős piszok nem volt benne.
Az ac pumpa házában is van egy szűrő, azt is kitakarítottam, de ott is csak elenyésző mennyiségű piszok volt.
Elvittem az a ac-t egy spéci boltba, ott megmérték, és azt mondták, hogy keveset nyom.
Szerzek bele egy ac-t, és akkor lehet tovább lépni.
Megmutatom,hogy mit kamatoztattam abból amit tanácsoltál!
ma megpróbáltam vezetni
Nincs szükséged valami filmre? Ha már megyek, viszek szívesen, unalmas óráidra!
Gyogyulj mielöbb azt nyél
Vasárnap Esti motorozás 17:00 – 20:00 óráig.
Időterv: 2 csoport, „A” (lassú és „B” (gyors/licences) mindegyik 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás
“A” csoport “B” csoport
17:10 - 17:30 17:35 - 17:55
18:00 - 18:20 18:30 - 18:50
18:55 - 19:15 19:20 - 19:40
Utas motoroztatás: 19:45 - 20:05
Gyógyulj gyorsan, nekem is meg kellene tanulnom moccolni! Busmannak szinta semmi baja, te meg a jövő héten már a könyököddel koptatod az aszfaltot oszt kész! Hajrá, majd talizunk a köv. partin!
és a ducati-nak nincs esélye!
gsxr----
Gondolkodtam azóta még rajta....
Ha nem ez a baja, akkor valami úgy elállította az ECU-t, mint a xar.
Akkor van jó pár megoldás....
Első körben alul adunk neki + üzemanyagot a gyári ECU-n keresztül és meglátjuk mi történik
A tankot izekre szedtem, de jelentős piszok nem volt benne.
Az ac pumpa házában is van egy szűrő, azt is kitakarítottam, de ott is csak elenyésző mennyiségű piszok volt.
Elvittem az a ac-t egy spéci boltba, ott megmérték, és azt mondták, hogy keveset nyom.
Szerzek bele egy ac-t, és akkor lehet tovább lépni.